Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) Bugün Var Mı? Neden yok? EDHO yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Bütün bu soruların cevaplarını ve çok daha fazlasını merak ediyorsanız makalenin devamını takip etmenizi öneriyoruz.

Her salı yeni bölümüyle ekranlardaki yerini alan EDHO ATV yayın akışında değişiklik yaşanması sebebiyle sabah saatlerinden itibaren severlerinin dikkatini çekti. Yayın akışına göre dizinin yayın saatinde ise Galatasaray ve Malatyaspor maçı canlı yayın ile ekranlarda bulunacak.

Başladığı günden itibaren izleyicilerinin büyük ilgisini çekmeyi başaran Eşkıya dünyaya hükümdar olmaz yeni bölümü bu akşam yok. Aksiyonun hiç eksilmediği dizinin yerine Ziraat Türkiye Kupası mücadelesi ATV ekranlarından naklen yayınlanacak.

İzleyicilerim yaklaşık olarak 1 haftadır  merak ettikleri ve sosyal medya platformları başta olmak üzere çeşitli arama motorlarında EDHO bu hafta yayınlanacak mı? EDHO 12 Ocak Salı akşamı ATV ekranlarında izleyici ile buluşacak mı? Gibi çeşitli soruların cevabı olarak söyleyebiliriz ki EDHO geçtiğimiz hafta yılbaşından sonraki 1 hafta boyunca zorunlu olarak yayınlanmamıştı, bu hafta ise Gaalatasaray – Malatyaspor maçı nedeniyle ekranlardaki yerini alamayacak.

EDHO Yeni Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

19 Ocak 2020 Salı akşamı saat 20:00’da ATV ekranlarında yayınlanacak.

Editör: Wan Haber