ATV ekranlarında salı akşamları yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin başrol oyuncusu Oktay Kaynarca, okumuş olduğu şiirle hayranlarını adeta mest etti.

Ünlü oyuncu, 14 Şubat Sevgililer Günü için Cemal Süreya'nın bir şiirini kendi sesi ile yorulmadı. Kaynarca 14 şubat sevgililer gününü es geçmedi. İlk sezonundan itibaren büyük bir heyecan ile izlenen EDHO dizisinde Hızır Çakırbeyli karakterine can veren oyuncu Oktay Kaynarca, Unutulmaz eserlere imza atan usta Şiir Cemal Süreya'nın Uzaktan Seviyorum seni adlı eserini seslendirerek, dinleyicilerden tam not aldı.

Şimdi aşık olma zamanı mottosuyla yayınlanan bu çalışma, Aşk bazen bir mesajda, Bir Bakışta, bazen de En sevdiğiniz şiirin dizelerinde gizlidir. Bu sene sevdiğinizle aranızda mesafeler olsa da, biz yine özenle Seçtiğiniz hediyelerimizi ulaştırmaya devam ediyoruz. Bu Sevgililer Günü'nde hediyenizin yanına bir sürpriz daha eklemek isterseniz ona bu şiiri gönderin. Aşkınızın tercümanı olsun. Sözleri ile paylaşıldı.

 Cemal Süreyya-Uzaktan Seviyorum Seni Şiiri Sözleri

Uzaktan Seviyorum Seni kokunu alamadan, boynuna sarılamadan, yüzüne dokunamadan sadece seviyorum Öyle.

Uzaktan Seviyorum seni

Elini tutmadan yüreğine dokunmadan gözlerinde dalıp dalıp gitmeden Şu üç günlük sevdalara inat serseri değil adam gibi seviyorum Öyle. Uzaktan Seviyorum seni yanaklarına sızan iki damla yaşını silmeden en çılgın kahkahalarına ortak olmadan En sevdiğin şarkıyı beraber mırıldanmadan, Öyle Uzaktan Seviyorum Seni Kırmadan, dökmeden, parçalamadan, üzmeden, ağlatmadan,  Uzaktan Seviyorum Öyle Uzaktan Seviyorum seni; sana söylemek istediğim her kelimeyi dilimde parçalayarak seviyorum Damla Damla dökülürken kelimelerim Masum beyaz bir kağıtta seviyorum.

Editör: Wan Haber