Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yeni bölümüyle bu akşam saat 20:00’da ATV ekranlarında yayınlanacak! EDHO İshak kimdir? Sorusu özellikle de bu karakterin Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizi setinden kareler paylaşılması ile Merak uyandırdı. Eşkıya dünyaya hükümdar olmaz dizisinde Bu hafta yine Savaş furyaları kopacak, tabiri caiz ise adeta kan gövdeyi götürecek. Heyecanını gücünü artırması sebebinin pek çok ünlü isim ve karakteri diziye dahil etmesi olarak nitelendirilen, Yaprak Dökümü'nün karakterini diziye dahil etti.  Eşkıya dünyaya hükümdar olmaz dizisindeki İshak kimdir? İshak nasıl bir karakterdir? Caner kurtaran kimdir? Yaşı kaçtır? işte bütün detaylar bu haberde sizleri bekliyor.

EDHO İshak Kim İçin Çalışıyor?

Ceylan'ın kaçırılması ile beraber heyecanında artış gösterdiği 182. son bölümde façalılara Adete Savaş açılacak iken Fuat'ın da Çakırbeyliler üzerindeki baskısı da artacak gibi görünüyor.

EDHO İshak(Caner Kurtaran) Kimdir?

1978 tarihinde dünyaya gelen oyuncu 43 yaşındadır. Kariyerinin başlangıcı Yaprak Dökümü dizisindeki Şevket karakteri olurken, Caner kurtaran Mimar Sinan Üniversitesi konservatuar bölümünden mezun olmuştur. Eşinin adı Ayşegül kartaldır. 2015 yılında bir deniz hikayesi adındaki yakında Semih karakteri ile karşımıza çıkan Caner kurtaran pek çok dizide rol almıştır.

Bakalım bu saatten itibaren Eşkıya dünyaya hükümdar olmaz dizisinde İshak karakterine can veren Caner kurtaran nasıl bir performans sergileyecek..

Eşkıya dünyaya hükümdar olmaz yeni bölüm ile bu akşam saat 20:00’de Atv'de sizlerle beraber olacak Sakın kaçırmayın!

Editör: Wan Haber