Başrollerinde Usta oyunculardan Oktay Kaynarca’nın bulunduğu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi hayranlarına mükemmel ve adrenalin dolu dakikalar yaşatıyor.

Diziye yeni katılım sağlayan isimlerden biri de seslendirme sanatçısı ve aynı zamanda oyuncu olan Levent Sülün.

Sürpriz bir şekilde dizinin oyuncu kadrosuna dahil olan ünlü oyuncu Levent Sülün Kurtlar Vadisi, Diriliş Ertuğrul isimli dizilerin yanı sıra aynı zamanda mucize 2 Aşk sinema filmi gibi çok önemli projelerde de bulundu.

 Son zamanlarda pek çok sinema filminde hayranları ile bir araya gelen ünlü oyuncu şimdi de her hafta adeta reyting rekorları kıran Edho’da. Ekranlardaki izleyicilere heyecanlı dakikalar yaşatan EDHO isimli dizide Fuat karakterine Hayat vermeye başlayan ünlü oyuncu Levent Sülün bu karakterle Hızır ve masasını bitirme planları yapan bir oluşumun baş karakterlerinden biri olarak izleyici ile buluşacak.

Levent Sülün Kimdir?

1975 tarihinde İstanbul’da Doğan Levent Sülün, başarılı bir oyunculuğun yanı sıra aynı zamanda seslendirme sanatçısı olarak da tanınıyor.

 1995 senesinde Çiçek Taksi adlı dizide adeta daha çok parlamıştır.

Reklamların aranan isimlerinden biri olarak da çok sık ekranlarda bulunan biridir Levent Sülün. Daha önce Kurtlar Vadisi, Diriliş Ertuğrul gibi pek çok fenomen dizide rol almış ve en son EDHO dizisine transfer olmuştur.

Editör: Wan Haber