Salı akşamları ATV ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin Geçen hafta ekrana gelen bölümünde Sabina Toziya'nın hayat verdiği Hayriye Çakırbeyli'nin hayatını kaybetmesi hem izleyicileri hem de dizi ekibinin derinden etkiledi.

 Aslında bu normal bir ayrılık değildir. Mecburen yaşandı. Çünkü usta oyuncu, beyninde tümör çıkması sebebiyle ameliyat edilmiş ve iyileşmesi açısından da zorlu bir sürece girmiştir. Oğlunun, annesinin tedavi sürecini de düşünerek diziden affını istemesi yerinde bir karar olarak değerlendirildi.

Eşkıya dünyaya hükümdar olmaz dizisinde Geçen hafta yaşanan Bu ayrılık yüreklerde adeta iz bıraktı desek yanlış olmayacaktır. zira Sabina Toziya'nın sağlık durumu, Bunun sebebiydi. Bütün dizi ekibi ünlü oyuncuyu acil şifalar dileyen röportajları sosyal medya mesajları ile dikkatleri çekmeyi başardım

Dizinin 182. Yeni bölümünde de bu ayrılığın derin izlerini sahnelerde bulmak mümkündür.

Oktay Kaynarca’nın başrollerinde oynadığı dizinin yeni bölümünün ana başlığı ise Savaşı Biz başlatmayacağız, onlara başlatacağız. Biçimindedir. Hikayede çatışmalar bitmiyor, silahlar susmuyor ve yeni planlar da yeni ayrılıklarda getirecek gibi görünüyor. Geçen hafta, Avukat Ebru karakterine hayat veren Dilşad Şimşek’in de ayrıldığını hatırlatmakta fayda olacaktır.

İzleyicilerin öğrenmek istediği pek çok konu var yeni bölümde. Bütün bu soru cevaplarını bulmak amacıyla bu akşam ekranlara gelecek yeni bölümü kaçırmamanızı öneriyoruz.

Heyecanlı gelişmelerle Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölümü bu akşam 20:00’da ATV’de!

Editör: Wan Haber