En başta söylemekte fayda vardır ki Eşkıya dünyaya hükümdar olmaz seyircilerini üzen haber geldi, bu akşam edho yeni bölüm maalesef yok. ATV ekranlarının aksiyon dolu ve her farklı bölümünde ayrı konuya imza atan dizisi Eşkıya dünyaya hükümdar olmaz hayranlarına duyuru geldi! Bu hafta yeni bölüm ekranlarda olamayacak. Eşkıya dünyaya hükümdar olmaz seyircilerini üzen Haber geldi. EDHO 186. Yeni bölüm fragmanı bekleyenleri adeta şok etti! Atv'nin Fenomen projesi olan Eşkıya dünyaya hükümdar olmaz dizisinden kötü haber geldi. Eşkıya dünyaya hükümdar olmaz bu hafta yani 16 Mart Salı akşamı ekranlara gelecek olan fragmanı yayınlanmadı. ATV ekranlarında izleyici ile buluşan Eşkıya dünyaya hükümdar olmaz bu hafta yayınlanacak mı? Sorusu dizi hayranları tarafından arama motorlarında ve sosyal medya hesapları da araştırılmaya başlandı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Bu Hafta Yok

Atv kanalı ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizi yapımcıları tarafından yapılan açıklamalara göre Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin bu hafta Yani bu akşam ekranlara gelmesi gereken 186. yeni bölümü yayınlanmayacağı açıklandı. Bu durum tabii ki de dizi hayranlarını üzdü fakat Yapacak bir şey yok. Çünkü Atv'de futbol maçları oynandığı için bazen Atv dizileri bu durumdan nasiplerini alıyorlar

Edho Bu Akşam Neden Yok?

rında BAŞAKŞEHİR-BEŞİKTAŞ maçı -beşiktaş maçı oynanacağı için Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölümü bu akşam ekranlara gelemeyecek, fakat Önümüzdeki hafta Edho 186. yeni bölümü ile ATV ekranlarında izleyici ile buluşacak.


 

Editör: Wan Haber