Tam 6 sezondur ATV ekranlarında yayın hayatına devam eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi çok başarılı bir şekilde izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Bu sezon en başarılı projeler arasında bulunan masumlar Apartmanı dizisini bütün kişiler kategorisinde geçmeyi Başaran Bir performans sergileyen eşkıyadünyayahükümdarolmaz adından söz ettirmeye devam ediyor.

Oyuncu kadrosunda Oktay Kaynarca, Ozan Akbaba, Yunus Emre Yıldırımer, Sanem Çelik gibi birbirinden yetenekli oyuncuların bulundukları projede silah sesleri Hiç Dinmiyor. Aksiyon da hiç azalmıyor... şimdiye kadar 184 bölümü ATV ekranlarında yayınlanan dizide artık 185 bölüm ile ilgili neler yaşanacağı merak edilmeye başlandı.

Ozan Akbaba, dizide hayatı verdiği karaktere oldukça odaklanmış vaziyette. İlyas çakırbeylI’nin izleyicileri geçen sezonlarda etkileyen aksiyon performansları da hap geri geliyor. Çakırbeyli ailesinin düşmanlarına karşı İlyas ön saflara geçmeyi başardı. Alparslan'ın saldırıya uğramasından sonra artık saldırıya geçmeye sırası ona geldi... İzleyiciler de bu durumdan oldukça memnun gibi görünüyor. Pek çok Eşkıya dünyaya hükümdar olmaz hayranı, 9 Mart Salı akşamı Yani bu akşam ekranlara gelecek olan 185. bölümü şimdiden sabırsızlıkla beklemeye başladı.

İlyas'ın yanına giden ölüme gider özünün bulunduğu fragman videosundaki görüntüler ilgiyi daha da artırdı. Bol Çatışma ve aksiyon kareler zilin bulunduğu dizinin hayranları, İlyas Reis geri döndü, herkes Vaziyet alsın! Şeklinde yorum bırakmaya devam ediyor.

Eşkıya dünyaya hükümdar olmaz 185 yeni bölümü bu akşam 20:00'da ATV’de!

Editör: Wan Haber