Dizide Eda Ece'nin kardeşi Zeynep’i oynayan Sevda Erginci gitti. Fakat artık adı bile anılmıyor. Onur Tuna’nın oynamış olduğu Zeynep’in eşi Alihan da diziden ayrıldı artık adı anılmayan kişilerin başında geliyor.

4. sezonda 85. bölümde ise hemen herkesi şaşırtan büyük bir ayrılık yaşandı.

  • Talat Bulut
  • Gökhan Alkan
  • Barış Kılıç

gibi isimler diziden tek tek ayrıldı. Tam 5 karakter birden diziye veda edince yerlerine yeni karakterlerin gelmesi gündem oldu.

Yasak Elma dizisinin oyuncu kadrosunda çokça ayrılıklar ya da yeni katılım sağlayanlar elbetteki olacaktır. Senaryo gereği ya da yönetmen kadrosunda oturan kişilerin bu işe bir çekidüzen vermek amacıyla çeşitli oyuncu değişiklikleri yapması ebette mümkün olacaktır. Fakat Eda Ece kendisi ile beraber oynayan Hiçbir oyuncu için söylemediklerini aslında Neslihan Yeşilyurt için söyledi. Neslihan Yeşilyurt ise 3 sezon boyunca yasak elma dizisini yöneticilikten sonra şimdi Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan ve reytingleri alt üst eden Sadakatsiz dizisinin yönetmeni.

Eda Ece, yapmış olduğu açıklamada  Neslihan Yeşilyurt ile beraber çekmiş olduğu bir fotoğrafın altına kendisini çok özlediğini, gittiği için neredeyse ağlayacağını, bu nedenle çok başarılı bir yönetmen olduğunu, bunun meyvelerinin ise şu anda Sadakatsiz dizisinde zaten ortaya çıktığını dile getirdi.

Editör: Wan Haber