Kim Kardashian, Azerbaycan ve Ermenistan arasında başlayan savaşa dair küstah açıklamalarda bulundu. Ece Üner'in Kardashian çıkışı Deniz Çakır'la birbirlerine girmelerine neden oldu.
Ermeni asıllı ABD'li magazin figürü Kim Kardashian ise Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Ermenistan'ın sebepsiz saldırıların ve dezenformasyon kampanyasının kurbanı olduğunu iddia ederek küstah bir paylaşımda bulundu. 

Kardashian, Azerbaycan'ın savaş propagandası yaptığını ve sosyal medyayı bloke ettiğini iddia etti. Kardashian "Bakü'ye saldırgan güç kullanımını durdurması için çağrı yapılmalı, Azerbaycan'a ABD askeri yardımı durmalı. Türkiye, Bakü'ye silah ve savaşçı göndermemesi için uyarılmalı" ifadelerini kullandı.

Kardashian'ın bu açıklamalarının ardından birçok Türk sosyal medya kullanıcısı, tepki gösterirken Show TV haber spikeri Ece Üner de Kardashian'a olay yaratan bir çıkış yaptı. 

Ece Üner'in olay yaratan 'popo' göndermesi
Ece Üner, ana haberde Kardashian'ın ifadelerini dile getirmenin ardından "Kim Kardashian'ın kameralara göstermeye alışık olduğu büyük bir kaynağı var, yine aynı kaynağı mı referans aldı acaba?" dedi.

Deniz Çakır'dan şok tepki
Ece Üner'in bu Kardashian'a bu tepkisi sosyal medyada oldukça konuşuldu ve Ece Üner, Twitter'da TT (en çok konuşulanlar) listesine girdi. Oyuncu Deniz Çakır ise Ece Üner'in tepkisinin yanlış olduğunu söyleyerek sosyal medya hesabı Instagram'dan şunları yazdı:
*''Bu nasıl avam yakışıksız bir üsluptur. Pes yahu... Bu üslup ile Ana Haber Bülteni sunuyor.. İnanılır gibi değil''.

Üner, Deniz Çakır'ın eleştirisine cevapsız kalmadı ve Twitter hesabından Çakır'a şunları yazdı:
*''Pes’miş! Özünde; “bir yerinden uydurma” dedim! Esas cinsiyetçilik, burada “cinsiyetçilik” aramak! Ben “sıradan” kadınların hakkını ararken siz neredeydiniz?
Kardashian’la kadın hakları savunucusu olduğunuzu hatırlayacağınız Kim’in aklına gelirdi? Samimiyetsizliğiniz mide bulandırıcı!''

Alişan'dan destek
Deniz Çakır, Ece Üner'e yaptığı eleştiriyle TT listesine girerken topa Alişan da girdi. Ece Üner'in yanında saf tutan Alişan, Deniz Çakır için şunları yazdı:

*Gerçekten şaşırmıyorum artık, sen ve senin gibilere Deniz Çakır. Ece Üner
yapılabilecek en ölçülü eleştiriyi ve cevabı verdi.. Ayrıca insan avam olsun da şey olmasın!! Şeyi’de sen şeyet artık!!!

Editör: Wan Haber