Hayatın içinden her konunun işlendiği ve eğlence tadında olan Ebru Akel ile Kadın İsterse programı tüm hızı ile devam ediyor. Show TV ekranlarının sevilen programı Ebru Akel ile Kadın İsterse yeni bölümü ile ekranlara geldi. Bugün yayınlanan bölümde balkan kına gecesi konsepti işlendi. Kına gecesinin müzikleri, kıyafetleri ve sözleri adeta izleyiciden tam not aldı. Bugün yayınlanan bölümünde balkan gelinleri bir araya geldi ve balkan kına gecesinin nasıl olduğunu gösterdiler.Balkan dünyasının kıyafetleri, saçları ve makyajları büyük ilgi ile izlendi. Bu bölüm en çok izlenen bölüm oldu. 
Balkan temennası gözde oldu!
Ebru Akel ile Kadın İsterse programında temenna ve oyunlar gösterildi. Programın bu bölümü büyük ilgi topladı. Gelinlerin kayınvalide ve görümcelerine yaptığı temenna dansı gösterildi. Balkanların düğünlerinin havaları ünlü sanatçılar ile dillendirildi. Balkan havaları oynadıktan sonra gelinler hakkında da bilgilendirmeler yapıldı. Balkanların örf ve adetleri de anlatıldı. Ekran başındaki izleyicilerin tüm Rumeli izleyicileri bölümü büyük bir ilgi ile izledi. Balkan kına gecesinin muhteşem anları izleyicinin karşısına geçti.
Gelinin gülmemesi dikkat çekti!
Balkan kına gecesinin yapıldığı zaman gelinlerin gülmemesi Ebru Akel’in dikkatini çekti. Ebru Akel, balkan kınası sonrasında aklına takılan olayları anlattı. Ebru Akel, gelinlerin gülmemesinin nedenini sorduğunda cevap onu çok şaşırttı. Balkan gelinleri saygı göstermek için gülmediğini öğrenen Akel, bu bilgiyi daha önce bilmediğini söyledi. Gelinin diğer tüm akrabalarına saygı duymak amacı ile düğün bitene kadar gülmüyor ve eğlenceye devam ediyor.
Aslı Koç trileçe tatlısı tarifi verdi!
Balkan dünyasının eğlencelerinin yanında sevilen lezzetlerini tatmamak olmazdı. Balkanın son derece ünlü olan trileçe tatlısı canlı yayında yapıldı. Aslı Koç, trileçe tatlısını tüm incelikleri ile anlattı. Muhteşem trileçe tatlısının nasıl yapıldığını izleyicilere anlatan Aslı Koç, tatlının muhteşem görüntüsünü de gösterdi. 

Editör: Wan Haber