Youtube ve Instagram platformlarında yayınladığı içeriklerle adından söz ettiren Duygu Özaslan kısa bir süre önce resmi Instagram hesabında tatil sezonunu başlattığını duyurdu! Özellikle moda ve kozmetik alanlarıyla ilgilenen Duygu Özaslan güzelliğiyle de herkesi etkiliyor.

Instagram fenomeni Duygu Özaslan, kısa bir süre önce yaptığı paylaşım ile yine dikkatleri üzerine çekmeyi başardı! Geçtiğimiz günlerde tatile giderek yaz mevsiminin başladığını duyuran güzel yıldız en son yüklediği fotoğrafla herkesi şaşırttı!

Geçtiğimiz sene yaz tatilinde çektirdiği bikinili fotoğrafları rötuşlayarak hesabında paylaşan ancak daha sonra gerçek görüntülerinin ifşa edilmesi ile gündeme gelen Duygu Özaslan'ın fit vücudu herkesin dikkatini çekti! Uzun bir süredir spor ve diyet yaparak fit olduğunu açıklayan Duygu Özaslan paylaştığı bikinili fotoğrafı ile herkesten tam not aldı!

Yakınları ile tatile çıkan Duygu Özaslan'ın yanında erkek arkadaşı basketbolcu Can Maxim Mutaf da var. Çift birlikte tatil yaparak yazın tadını çıkarıyor.

Duygu Özaslan kimdir?
17 Nisan 1991 senesinde İstanbul şehrinde dünyaya geldi. Ortaokul ve lise eğitiminden sonra İstanbul Üniversitesi İspanyol Dili ve Edebiyatı bölümünü kazanmış ancak daha sonra bölümünü bırakmıştır. Youtube platformunda paylaştığı videolar ile dikkatleri üzerine çekmiş ve yüzbinlerce abonesi olmuştur. Daha sonra Instagram hesabında paylaştığı gönderiler ile insanlara ilham olduğu için ‘influencer’ olmuştur. Duygu Özaslan’ın şu an Youtube kanalında bir buçuk milyona yakın abonesi bulunmaktadır. Koç burcu olan Duygu Özaslan’ın boyu ise 1.66 cm’dir.

 

Editör: Wan Haber