TRT 1 ekranlarının sevilerek izlenen dizisi her hafta ilgiyle seyrediliyor peki bu hafta ne ol dizi oyuncuları kimler hangi oyuncular diziye katıldı yeni oyuncular katılacak mı? Dünya Hali yeni bölüm fragmanı izle! Dünya Hali dizisi ne zaman? Dünya Hali 14. Bölüm fragmanı izle! TRT 1 Dünya Hali 13. Bölüm full HD izle! Oyuncuları kimler başrol  oyuncuları kimler?

DÜNYA HALİ NE ZAMAN VE HANGİ KANALDA?

Dünya Hali her Çarşamba saat 20.00'de TRT 1'de yayınlanmakta.

DÜNYA HALİ'NİN KONUSU NE?

Çok sevdiğiniz bir aile büyüğünüzün ölmeden önceki son isteği "erken kalkan, eskinin kıymetini bilen ve bal porsuğuna benzeyen bir kızla evlen" olursa ne yaparsınız? Bu kendine has vasiyetin ilginç yolculuğu Dünya Hali dizisinde cevap buluyor.

Konusunu hayatın en temel yerlerinden biri olan ilişkilerden alan Dünya Hali, şehirde yaşayan sıradan bir insanın günlük yaşantısını çok farklı bir mizah anlayışı ile ekran karşısına taşıyor. Absürt yaklaşım tarzıyla günlük yaşantının içerisindeki basit olayları ve çelişkileri eğlenceli bir üslupla işliyor.

Hayatı boyunca doğru bildiğinden şaşmayan, tam da bu yüzden içinde yaşadığı "modern" hayatla zaman zaman çelişen bir delikanlının yani Sinan'ın (Caner Şahin), anket yaparken tesadüfen karşılaştığı bir kadına (Pelin Abay) aşık olduktan sonra hayatında yaşayacağı değişimlere tanık olacağız.

İyiliği ve dürüstlüğü hayatının her alanında ön planda tutan Sinan'ın şartlar ne olursa olsun değerlerine sadık kalmaya çalışırken yaşadığı ilginç ve komik durumlar, ustaca bir mizah anlayışı ile Dünya Hali dizisinde işleniyor. Başrollerini Caner Şahin, Pelin Abay ve Tolga Tekin'in paylaştığı dizi, alışılagelen dizi anlatımlarının klasik yapısını bozarak izleyiciye çok farklı bir eğlence vaat ediyor.

DÜNYA HALİ OYUNCULARI KİMLER?

Yönetmen: Osman Nail Doğan, Murat Zaloğlu

Senarist: Osman Nail Doğan, Murat Kaman, İdris Meydi, Cem Tuçer, Eray Kaman Haberler.com haberini okuyorsunuz. Haber kaldığı yerden devam ediyor.

Oyuncu Kadrosu: Caner Şahin, Pelin Abay, Tolga Tekin, Hakan Emre Ünal, Mert Denizmen, Selin Hasar, Ayfer Tokatlı, Hüseyin Elmalıpınar, Mekin Sezer, Adnan Başar, Naşit Özcan, Zeki Ocak

https://www.trtizle.com/canli/tv/trt-1

Editör: Wan Haber