TV8 ekranlarında yayınlanan doya doya moda adlı yarışma programının jüri üyesi Seray Sever dikkatleri çekiyor. TV8'de ekranlara gelen doya doya moda yarışma programının jüri üyesi güzel sunucu oyuncu seray sever'in kim olduğu izleyenler tarafından merak edilmeye başlandı. Senelerdir ekranlarda bulunan Seray Sever Kimdir? Evli midir? Eşi Kimdir? Kaç Yaşındadır? Boyu Kaçtır, Kilosu Kaçtır? İşte Seray Sever ile ilgili merak edilenlerin tamamı ve çok daha fazlası bu makalede sizleri bekliyor.

Uzun senelerdir televizyon ekranlarında boy gösteren ve pek çok programda sunuculuk gerçekleştiren Seray Sever, bu aralar jüri üyeliği yaptığı tv8 programı doya doya moda ile izleyenlerin dikkatini çekiyor. Başarılı sunucu Seray Sever, sunuculuğun yanında pek çok dizi ve filmde de rol almıştır. Televizyon ekranlarında uzun zamandır bulunan ve başarılı işlere imza atan sever, şu aralar izleyenlerin merak etmiş olduğu isimler arasında yer aldı. Seneler geçse de güzelliğinden bir şey kaybetmeyen ve güzelliği ile adeta kendisine hayran bırakan Seray Sever’in senelere meydan okuyan güzelliği en çok merak edilen hususlar arasında yer alıyor.

Peki Seray Sever Kimdir?

Seray sever 27 şubat 1973 tarihinde istanbul'da dünyaya gelmiştir. 48 yaşındaki güzel sunucu Seray Sever İstanbulludur. Başarılı ve çalışkan bir öğrenci olan seray sever lise eğitimini doğuş kolejlerinde bitirmiştir. Daha sonrasında ise üniversite eğitimi için Boğaziçi Üniversitesi’ne gitmiştir. iktisadi ve idari bilimler fakültesi ekonomi bölümündeki eğitimini tamamladıktan sonra TÜBİTAK matematik ödüllerinde derece almayı başarmıştır.

 Çok genç yaşta evlenen Seray Sever ilk evliliğini henüz 21 yaşındayken yani 1994 senesinde uğur Kozanoğlu ile yapmıştır. 5 yıl evli kaldıktan sonra eşi uğur Kozanoğlu’ndan ayrılmıştır. Daha sonrasında ise bulunduğu manda yuvası filminin setinde tanışmış olduğu Eray Sünbül ile 2018 senesinde hayatını birleştirmiştir. 4 yıllık birlikteliklerini evlilikle taçlandırdı.

55 kilodaki Seray Sever'in boyu 1.67’dir.

Editör: Wan Haber