TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam eden doya doya moda programının renkli yarışmacıları her hafta katılım sağlıyor. Elif Nil kimdir? Elif Nil kaç yaşındadır? Elif Instagram hesabı nedir? gibi sorular doya doya programları ile ilgili sosyal medya platformları başta olmak üzere çeşitli arama motorlarında sıklıkla dile getirilen ve araştırılan konuların başında yer almaktadır.

Doya Doya Moda Yarışma Programında Jüri Koltuğunda Kimler Oturuyor?

Gülşah Saraçoğlu, Ivana Sert, Uğurkan Erez ve Seray Sever'in jüri üyesi oldukları doya doya moda yarışma programında Yeni haftaya Yeni yarışmacı ile başlıyor. Geçen hafta elenen Fatma Keleş'in yerine programı Elif Nil dahil olmuştu.

Bugün yarışmaya dahil olacak olan Elif Nil, Instagram hesabından yapmış olduğu fotoğraf paylaştığında programa katılacağını takipçilerine İnan etmişti. Elif Nil programda Şimdilik mütevazi bir görünüm sergilese de Aslında çok sonradan eğlenceli bir kişilik olduğu Zaten ortaya çıkacak. Elif Nil'in Benim de bacaklarım böyle olsaydı eğer bende bu eteği giyerdim, senin kadarına sahip olamadığım için üzgünüm sözleri şimdiden takdir topladı.

Doya Doya Moda Elif Nil Kimdir?

Doya doya moda programının yeni yarışmacısı Elif Nil, sanat ve grafik alanı ile ilgili eğitimini tamamlamıştır. Elif Nil, Instagram hesabında paylaşmış olduğun fotoğraflar ile adından sıklıkla söz ettirmeyi başarıyor. Elif Nil'in programdan sonra sosyal medya hesabı takipçi sayısını nice artması bekleniyor.

Editör: Wan Haber