TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam eden doya doya moda yarışma programının bugünün kazananı kim oldu? , neler oldu? İşte Bu soruların cevapları ve çok daha fazlası bu makalede sizleri bekliyor...

TV8 ekranlarında doya doya moda 15 Mart 2021 Pazartesi günü yani bugün ilk gün heyecanı başladı 2. Sezonunu birincilerinin yarışmaya dahil oldu.

doya doya moda yarışma programı bugün de adeta tarihe görmüş iken, deve doya moda 15 Mart 2021 Pazartesi puan durumu araştırılmaya başlandı.  doya doya moda 15 Mart kazananı kim oldu?

İşte tüm Bu soruların cevaplarını bu makalede... hafta içi her gün TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam edilen doya doya moda programı, 12 Mart tarihinden itibaren son bulmuş ve yerine doya doya moda All Star programını bırakmıştı. Bugün cep yeni bir format ile ekranlara gelen doya doya moda 15 Mart günün birincisi merak içerisinde araştırılmaya başlandı.

Doya doya moda all Star yarışma programında bugün neler yaşandı?

Geçen son bölümde doya doya moda Cuma günü eleme heyecanı ile beraber birincilik heyecanı da yaşanmıştı. Doya doya moda yarışması yeni haftada yeni doya doya moda 15 Mart 2021 Pazartesi tarihinden itibaren yerini doya doya moda all Star bölümleri ile heyecanı kaldığı yerden devam edecek.  Tam iki sezondur ekranlara gelen de doya doya moda yarışma programında yarışmacılar da oldukça merak edilmeye başlandı,

Doya Doya Moda All Star Yarışma Programı Yarışmacıları Kimler?

  • Betül böçkün,
  •  Rümeysa Buyuran,
  • Birben Coşkun,
  • ferdanur Başaran,
  •  su baher,
  • Özde Karacan

Doya Doya Moda Yarışma Programı Bugün (15 Mart Pazartesi ) Puan Durumu Nasıl Oldu?

Yukarıda isimleri zikredilen isimler, doya doya moda yarışma programını 15 Mart ayı itibariyle kendim odalarını tanıtmak amacıyla doya doya moda yarışması formatına dahil olurken, doya doya moda günün birincisi kim oldu sorusu araştırılmaya başlandı doya doya moda 12 Mart tarihinde bilindiği gibi son defa ekranlara gelen yarışma formatı ile beraber elenen kişinin olmadığı açıklanırken, en yüksek puanı Elif Nil alarak haftanın birincisi olmuştu, ödül olarak da tasarım takısı kazandı.

Editör: Wan Haber