Tecrübeli köpek eğitmeni Ali Yeşilırmak, Türkiye'nin sevilen köpek eğitimi programı 'Dostumun Dünyası' 2. Sezonu ile yeniden Fox TV ekranlarında izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Sunuculuğunu 27 senedir köpek eğitmenliği görevini gerçekleştiren Ali Yeşilırmak'ın yapacağı, Fox iç yapımların tecrübeli ekibi aracılığı ile yaşama geçirilen 'dostumun Dünyası' yeni sezonu ile 6 Mart Cumartesi günü saat 12.45 den itibaren tekrardan Fox TV izleyicisi ile buluşmaya hazırlanıyor.

Köpeklerle doğru bir şekilde iletişim kurarak davranış problemlerini bulup çözmenin yöntemlerini gösteren programda, saldırganlık durumundan aşırı havlamaya, çocuklarla iletişimden başka köpeklerle sosyalleşmeye kadar pek çok değişik problemlere kameraların önünde çözümler geliştirilecek.

İlk sezonu ile oldukça büyük bir Yankı uyandıran, 'dostumun dünyasının' ikinci sezonunda, tecrübeli köpeği Max ile Bütün Türkiye'ye adını duyuran Ali Yeşilırmak, sorunu teo’ da eşlik edecek. Sorumlu hayvan sahipliği bilinci oluşturmayı Hedef edinen 'dostumun Dünyası' programında sahipsiz olan hayvanlara da yer verilerek toplumda Aslında farkındalık oluşturulması ile ilgili sosyal mesajlar verilmeye çalışılacak.

 Fox iç yapımlar ekibinin deneyimli ekibi aracılığı ile hayata geçirilmiş olan bu program, küçük dostlarımızın dünyasında neler olup bittiğinden haberimizin olması amacıyla oluşturulmuş harika bir rehber niteliğinde.

Dostumun Dünyası programı 6 Mart'ta Fox'ta!

Editör: Wan Haber