• İbrahim Çelikkol
  • Engin Öztürk
  • Demet Özdemir’in başrollerinde bulunduğu dizinin yeni bölüm fragmanını ekranlara geldi fakat izleyicileri pek de tatmin etmedi.

Bir tarafta barış ile Zeynep arasında meydana gelen Aşkın ateşli kıvılcımları sürerken Diğer taraftan da Mehdi hastanede ölüm kalım mücadelesi verecek.

Mehdi’nin yaşamış olduğu Bu durumun sebebi olarak ise Zeynep suçlu görünüyor. Kibrit’in Daha önce anne diye seslendiği Zeynep’e bir önceki bölümde ismi ile hitap etmesi zaten sinirleri bayağı bir bozmuştu. Yeni bölümde ise Kibrit’in senin yüzünden sözü sinirleri daha da bozacak gibi görünüyor. Kiralarını dahi ödeyemeyen aile evden atılacak. Öylece sokağa düşen Cemile onca ağır laf ettikten sonra Zeynep’in eline de evine de muhtaç duruma düşecek.

Dizinin hayranları ise sosyal medya platformlarında ağız Birliği etmişçesine aynı şeyleri söylemeye devam ediyor. Zeynep’in evi yol geçen hanı mı? Bunlar neden hep Zeynep’in başına dert olarak kalıyor diye sitemlerini dile getiriyorlar.

Demet Özdemir, yeni bölüm fragmanını da dahi değişik duyguları yansıtan görüntülerle oyunculuk performansında ne kadar iyi bir noktaya geldiğini anlatmaya çalışıyor. Oyuncu, karakterin duygularını izleyiciye geçirme hususunda bu dizide her hafta çok daha iyi performanslar ortaya koymaya devam ediyor.

Doğduğun ev Kaderindir dizisi yeni bölümü 20 Ocak Çarşamba akşamı TV8 de sizlerle!

Editör: Wan Haber