3 Şubat Çarşamba akşamı ekranlara gelecek olan 30. bölümün ilk fragmanı da Böylelikle paylaşırdı. Dizinin hayranlarını oldukça kızgın bir şekilde bekliyor. Bunun sebebi ise daha çok Zeynep ve karakterinin son bölümlerde ortaya koymuş olduğu tavılardır.

Kadına şiddet hususu olduğunda burnundan kıl aldırmayan, güçlü karakter rolünü oynayan Zeynep artık gitti yerine Sanki bambaşka birisi geldi. Demet Özdemir’in Başarılı bir şekilde canlandırmış olduğu karaktere yönelik izleyicilerin sabırlı da artık tükenme noktasına geldi.

Bu Zeynep’in mağdur edebiyatından bıktım diye yorum yazan dizi hayranları da tabii ki haksız değil. Sosyal medya platformlarında bu role yönelik bir isyan dalgası başlamış durumda. Senaristlere göndermede bulunan Doğduğun Ev Kaderindir Hayranları ise Zeynep’in tavırlarını acaba salaklık mı yoksa saflık mı? şeklinde değerlendirmelerde bulundular.

Bu kafayla nasıl avukat oldun diyerek karakterin hastalıklı duygulara sahip olduğunu dahi dile getiren dizi izleyicileri Elbette ki mevcut.

Sosyal medya platformlarında Özellikle de Zeynep karakterine can veren Demet Özdemir’in son zamanlarda takılmış olduğu tavır sıklıkla eleştiri konusu oluyor.

Doğduğun ev Kaderindir dizisi her Çarşamba akşamı saat 20:00’da  Tv8’de!

Editör: Wan Haber