TV8'in sevilen dizisi Doğduğun EV Kaderindir her hafta olduğu gibi bu akşam da izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Yayına girdiği ilk günden beri milyonlarca izleyiciye ulaşan dizide 20 Ocak Çarşamba akşamı yani bugün yine heyecan dolu sahneler izleyiciyle buluşacak.

Zeynep ile Barış arasında yeni bir aşk mı doğuyor? Zeynep Barış'a aşık mı oluyor? 28. Bölüm fragmanında izleyiciyi hayrete düşüren olaylar yer aldı.

ZEYNEP BARIŞ'A AŞIK MI OLUYOR?

Mehdi'den tek celsede boşanan Zeynep patronu olan Avukat Barış ile yakınlaşmasıyla göze çarpmıştı. Sürekli olarak birlikte olan Zeynep ve Barış zaman zaman yakınlaşsa da aralarında bir aşkın doğup doğmayacağı izleyiciler tarafından merak ediliyordu. Dizinin 28. bölüm fragmanı yayınalndı. Yeni bölümde Zeynep ile Barış'ın samimi görüntüsü dikkat çekti. Avukat Barış Zeynep'e olan hislerini ne kadar gizlemeye çalışsa da Zeynep'in de patronuna karşı boş olmadığı biliniyordu. Yeni bölümde ikilinin yüz yüze geldiği anlar Doğduğun Ev Kaderindir dizisi izleyicisnde merak uyandırdı. 

Mehdi'nin hastanede ölüm kalım savaşı verirken Zeynep'in Barış ile flört etmesi diziyi yakından takip eden seyircinin tepkisini çekti. 

Editör: Wan Haber