Doğduğun Ev Kaderindir 21. Bölüm 25 Kasım 2020 Çarşamba günü TV8 ekranlarında saat 20.00 itibariyle hayranlarının karşısına çıktı. Dizinin yeni bölümünde Mehdi, Burhan ve adamları tarafından feci şekilde darp edilir. Mehdi'nin başına bir şeyler geldiğini anlayan Zeynep hemen harekete geçer. Bu durum aralarında yeniden yakınlaşmalara neden olacaktır. Dizinin son bölümünü canlı izlemek için alttaki canlı yayın linkini takip edebilirsiniz. Dizinin full tek parça halini ise dizinin bitiminden sonra bu sayfadan izleyebilirsiniz.


20. Bölüm ile seyircinin karşısına çıkan dizinin yeni bölümünde Mehdi ile Zeynep'in hayatlarında yeni bir sayfa açıldı. Mehdi, Zeynep'in açtığı boşanma davasında herkesin tahmin ettiğinin aksine bir davranışta bulunarak hamle yaptı.


Yeni bir hayata yelken açan Mehdi yine de Zeynep'i unutamazken, kız kardeşleri cephesinde yaşanan karmaşadan habersizdir. Öte yandan Zeynep de kendi hayatında yeni sayfalar açmaya çalışıyor ancak hala Mehdi'yi unutabilmiş değil. 

Mehdi, Zeyneplerin evinde Barış beyi yemekte görünce ne olacak? Cemile ile Nuh'un arasında yaşanan ilişkiyi öğrendikten sonra ne yapacak? 

Editör: Wan Haber