Doğduğun Ev Kaderindir dizisi Çarşamba akşamları Türkiye'nin en çok dizlenen dizileri arasına girdi. Gerçek hayat hikayesinden esinlenerek senaryoya alınan dizide yaşanan gelişmeler izleyici tarafından merakla takip ediliyor. Dizinin yeni bölümünde Mehdi ile ilgili yaşanacak gelişmeler ise dizi severleri üzeceğe benziyor. 

Doğduğun Ev Kaderindir Mehdi ölecek mi? İbrahim Çelikkol öldü mü ayrılıyor mu? Mehdi neden ayrılıyor?

İBRAHİM ÇELİKKOL DİZİDEN AYRILIYOR MU?

Zeynep ile Mehdi'nin evlilikleri ve ardından yaşanan olaylar dram dolu anlara sahne olmuştu. Mehdi'nin cezaevinde tanıştığı bir kişinin desteğiyle mafyalığa soyunması herkes tarafından tepki çekmişti. Mehdi yaptığı işin illegal bir iş olduğunu farketmesinin ardından mahallesine dönmeye ve karanlık işlerden soyutlanmaya karar vermişti. Ancak Mehdi'nin ayrılmasını istemeyen ve kendisinden para talep eden cezaevindeki kişi Mehdi'nin başına bela olmaya karar vermiştir. Son bölümde Mehdi'yi tehdit etmek amacıyla Barış ve Zeynep'in evleri kurşun yapmuruna tutulmuştu. 

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR MEHDİ ÖLDÜ MÜ? ÖLECEK Mİ?

Gülseren Buğdaycıoğlu tarafından Doğduğun Ev Kaderindir dizisi ilk olarak kitap olarak kaleme alınmıştı. Kitapta Mehdi karakteri Zeynep ile evlenmesinin ardından bir daha konusu geçmemişti. Mehdi'nin diziden ayrılması izleyici tarafından beklenirken, 31 Mart'ta yayınlanacak yeni bölümde Mehdi'nin öleceği belirtiliyor. Mehdi'nin yeni bölüm fragmanında Zeynep'i Barış'a emanet etmesi göze çarpıyor. 

Mehdi'nin daha önce giriştiği karanlık işler dolayısıyla cezaevinde bulunan şahsın ekibi tarafından öldürüleceği konuşuluyor. İbrahim Çelikkol'un diziden ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Herkes dizinin bu akşam yayınlanacak yeni bölümüne kilitlendi. 

Editör: Wan Haber