TV8'de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisi Çarşamba akşamları reyting rekorlarını alt üst ediyor. Zeynep ile Mehdi'nin aşkının konu alındığı dizide izleyici her hafta farklı bir heyecana kapılıyor. Pek geçtiğimiz hafta hastaneye yatırılan Mehdi ölecek mi veya ölüyor mu? İbrahim Çelikkol diziye veda mı ediyor?

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 27. BÖLÜMDE NE OLDU?

Doğduğun Ev Kaderindir dizisi bu akşam 20 Ocak Çarşamba akşamı ekranlara gelecek. Dizinin geçtiğimmiz hafta yayınlanan bölümünde Zeynep'in şikayet etmesi sonucu cezaevine düşen Mehdi burada düşmanlarının tuttuğu bir kişi tarafından bıçaklanmıştı. Mehdi cezaevinden apar topar hastaneye kaldırılırken yoğun bakımda tedavi altına alınmıştı. 

Olayı öğrenen Mehdi'nin ablası Cemile, Mehdi'nin yaralanmasından dolayı Zeynep'i sorumlu tutarak evinin önünde olay çıkardı. Yaralnma olayından o an haberi olan Zeynep ise koşarak hastaneye Mehdi'nin yanına gitti. Dizinin 13 Ocak akşamı yayınlanan son sahnesinde Mehdi'nin kalbi durmuş ve hastanede bekleyen yakınları şok olmuştu. 

YENİ 28. BÖLÜMDE NE OLACAK? MEHDİ ÖLECEK Mİ?

Doğduğun Ev Kaderindir dizisininnin 20 Ocak Çarşamba yani bu akşam yayınlanacak bölümünde Mehdi hastanede ölüm kalımm mücadelesi veriyor. Hastanede bulunan Dilara, Cemile, Nuh ve Zeynep gözyaşları içerisinde durumu takip ediyor. 

Editör: Wan Haber