Çarşamba Akşamları izleyicilerle TV8 ekranlarında buluşmaya devam eden Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin dün akşam ekranlara gelen 29. yeni bölümünde öyle bir sahne yaşandı ki izleyiciler Zeynep gerçeklerinin ortaya çıkmasından rahatsız olsa da aslında Özlem karakterine de diğer taraftan hak verdi.

Ünlü oyuncu Ebru cündübeyoğlu’nun diziye yeni katılım sağladığını ve savaşın ablası Özlem karakterine Can verdiğini, çok sert cümlelerle Zeynep’i Hedef aldığını hatırlatmakta fayda olacaktır. Ebru Cündübeyoğlu, rolünü oldukça başarılı bir şekilde canlandırıyor ve ağzından çıkan pek çok söze de dizinin hayranları adeta imzasını atıyor.

  • Demet Özdemir
  • İbrahim Çelikkol
  • Engin Öztürk’ün başrollerinde bulunduğu dizinin son bölümünde oldukça çarpıcı bir sahne yaşantı.

 Bu mu övmelere doyamadığınız Zeynep diye söze başlayan ve art arda salvolarda bulunan Özlem’in sözlerini değerlendiren izleyiciler, onu hiç de haksız bulmadı açıkçası.

Özlem diyor ki kadının kocası manyak. Boşandığı, kaçırmış hapse girmiş. Zeynep’in kızının kardeşinin annesi eğer o kadın ise bebeğin babası kim. Evin reisi hapiste! Bunlar iki kadın kuma gibi aynı evde adam hapisten çıkacak mı diye gün sayıyorlar. Bir evde iki anne böyle bir evde böyle bir ailede yetişmiş bir kız gerçekten nasıl pırlanta gibidir değil mi dayı? Özlem konuştukça izleyiciler de bu sözleri hak verdi.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisi her Çarşamba akşamı TV8 ekranlarında

Editör: Wan Haber