tv8 ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanmakta olan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 30 bölümü yayınlandı ve izleyiciler de yoğun ilgi göstermeye devam etti. Demet Özdemir, İbrahim Çelikkol ve Engin Öztürk üçlüsünün başrolünde yer aldığı diziye en son Hakan Salınmış ve Ebru Cündübeyoğlu dahil olmuştu.

tv8’in iddialı dizisinde bazı konular var ki, izleyicilerin içine süphe düşmesin… Dizide Zeynep ve Mehdi karakterleri kendi falsoları olsa da aslında yüzlerini net olarak yansıtan karakterler. Yani arkalarında bir gizem, büyük bir sır yok… Yani neyse öyleler…

Ancak dizi hayranları Barış karakteri için aynı şeyi söyleyemiyor. Engin Öztürk’ün hayat verdiği karakterin göründüğünden çok daha farklı bir kişi olduğuna inanmaya başlayan birçok izleyici de var… Barış karakteri üzerine sosyal medyada da “göründüğü gibi olmadığı” yönünde bazı izleyiciler kendi hissiyatlarını aktarıyor. Barış ile Zeynep arasında bir aşk gelişiyor. Ancak “Zeynep, pek de ona sevdalıymış gibi durmuyor” dedirten sahneler de kafa karıştırıyor.

Barış’ın ise henüz gerçek yüzünün ortaya çıkmadığını düşünen geniş bir kitle var. Sakat kardeşi Savaş’ın “Başka kızlara yaptığını Zeynep’e” yapma şeklindeki sözleri de akıllarda bir köşede duruyor.

Eğer dizinin senaristleri bir ters köşe yapacak ise bu Barış karakteri üzerinden gelirse kimse şaşırmayacak. Ancak birçok dizi hayranı da Barış’ın gösterildiği gibi birisi çıkmasını da çok arzu ediyor.

“Hayatta böyle insanlar da var” dedirtmek için senaristler Barış karakteri üzerinden bir ters köşe yapmayabilir de… Ancak şimdilik böyle bir işaret olmadığını da belirtelim.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Barış karakterinin konumunun hala izleyici tarafından net bir şekilde belirlenememesi de dikkat çekiyor… Tabii ki hikayenin gidişatını ancak senaristler bilebilir ve Barış karakteri üzerine de sosyal medyada yapılan yorumlar sadece tahminleri içeriyor.

Editör: Wan Haber