Demet Özdemir ile İbrahim Çelikkol ve Engin Öztürk’ün başrolde oynadığı projenin son bölümünü barış ile savaş kardeşlerin amcası olarak Hakan salınmış da dizinin oyuncu kadrosuna katılım sağladı.

Dizinin son bölümde ise karelere yansıyan barış ve Zeynep’in yakınlaşması da bu diziyi sevenlerin dilinden bir türlü düşmemektedir. Bilmediği gibi sosyal medya platformlarında da çoklukla tartışılmaktadır. Hasta olan Barış’a adeta Gözü gibi bakmayı tercih eden Zeynep onun öpücüğü ile de Neye uğradığını şaşırdı. Fakat buna da izin verdi.

 Barış o karelerde kendinde değil gibiydi.

Mehdi’den Boşandıktan sonra barış ile yeni bir yolda yürümeye karar veren Zeynep çok yavaş bir şekilde gelişim gösteren bu aşkın kollarına kendisini bırakmayı arzuluyor. Fakat aynı zamanda çeşitli şüpheleri de mevcut. İzleyiciler ise çoktan bu aşka sonuna kadar onay vermiş durumda.

Barış’a hissetmeye başladığı duygular sebebiyle gergin bulunan ve huzursuzluk yaşayan ve yaratan Zeynep’in bu durumunu sosyal medya mecralarında değerlendiren dizi hayranları, Zeynep ile Barış adına o kadar çok güzel bir bölümdü ki Barış’ın Zeynep’i üzmemek amacıyla ondan uzak durması, Zeynep’in kıskançlıkları ve şifalı öpücük diye çeşitli notlar bırakıldı.

Editör: Wan Haber