Çarşamba Akşamları TV8 ekranlarında izleyici ile buluşan, başrollerinde Demet Özdemir, İbrahim Çelikkol, ve Engin Öztürk'ün oynadığı dizinin hikayesini son zamanlarda çok önemli isimler katılım sağladığı.

Doğduğun Ev Kaderindir Dizisine Sonradan Katılan Oyuncular Kimler?

Ebru Cündübeyoğlu, Hakan salınmış ve en son olarak da İnanç Konukçu projede bulunan en son oyuncu olarak belirlendi.

Doğduğun ev Kaderindir dizisinde 32. bölüm öncesinde ekranlara gelen fragman da çok rahatsız edici görüntüler vardı. Zeynep'in barış ile keyifli dakikalar izleyicileri de mutlu edecek. Mehdi’nin etrafında bulunan koruma ordusu Birgül tehdidin büyüklüğünü dile getiriyor ve aile ve bu işten oldukça rahatsız gibi görünüyor.

Barış ile Zeynep'in keyifli Scooter oranlarının sonrasında Barış, “Ben seninle birlikteyken gerilmek istemiyorum ki, ben seninle birlikteyken salınmak istiyorum.” demişti. Aslında bu ifadelerin anlamı oldukça derin. Barış'ın Zeynep nasıl baktığını da çok iyi dile getiriyor.

Hapishaneden tahliye olduktan sonra çıkıp Cengiz'in işlerini devralan Mehdi, yeni imajı ile sahneye çıkacak. Henüz hiç tanımadığı Düşmanlar edinen Mehdi, önüne çıkan engelleri açabilecek mi? Doğrulanmış yeni işi ile ilgili çeşitli endişeleri mevcuttur. Doğduğun ev Kaderindir dizisinin 32. yeni bölümü yarın akşam TV8 ekranlarında sizlerle beraber olacak Sakın kaçırmayın!

Editör: Wan Haber