Çarşamba akşamları yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisi bu akşam son kez ekranlara gelecek! 2019 senesinde yayın hayatına başlayan Doğduğun Ev Kaderindir dizisi 43. bölümü ile ekranlara veda etmeye hazırlanıyor!

TV8 kanalında yayınlanan ve senaryosunu ise Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabının uyarlaması olan dizi geçtiğimiz günlerde final yapacağını izleyicilerine duyurmuştu. Sosyal medya üzerinde büyük bir hayran kitlesine sahip olan dizinin ise mutlu bir son yaparak izleyiciyi mutlu edecek!


Kadrosunda Demet Özdemir, Engin Öztürk, Zuhal Gencer, Senan Kara, Elif Sönmez, Hülya Duyar, Fatih Koyunoğlu, Naz Göktan ve Savaş Tunahan gibi isimlerin yer aldığı dizi OGM Pictures tarafından hazırlanıyordu. Beklenen reyting performansını gösteremeyen Doğduğun Ev Kaderindir dizisi bu akşam son kez seyirci karşısına çıkacak.


Doğduğun Ev Kaderindir final bölümü ne zaman yayınlanacak?
Büyük bir ilgiyle takip edilen Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin final bölümü 12 Mayıs Çarşamba akşamı saat 20.30'da TV8 ekranlarında yayınlanacak. 


Doğduğun Ev Kaderindir final bölümünde neler yaşanacak?
Genç kızların kendi hikayelerini yazması için bir vakıf kuran Zeynep yaptığı konuşma ile özellikle annelerini gururlandırır ve duygulandırır. Ali Rıza ise Sultan'a "daha fazla yolunu gözletme bana" diyerek artık nikah masasına oturmak istediğini söyler. Emine ve Savaş arasında da duygusal gelişmeler yaşanıyor! Savaş'a onun için çok farklı olduğunu söyleyen Emine herkesi şaşırtacak! Nuh'u unutamayacağını anlayıp İstanbul'a geri dönen Cemile ise hamile olduğunu öğrenir ve çift bu habere çok sevinir! Mutluluklarını daimi olarak taçlandırmaya hazırlanan Zeynep ve Barış ikilisi ise yakınlarının katıldığı oldukça romantik bir nikah seremonisi ile evlenir.

Editör: Wan Haber