Gülseren Buğdaycıoğlu'nun kirabından alıntılanan ve gerçek hayat hikayesi konu edilen Doğduğun Ev Kaderindir yüksek bir izleyici kitlesine ulaştı. Yayınlandığı ilk günden bu yana beğeni toplayan diziyi diğer dizilerden ayıran özelliği gerçek hayat hikayesini konu edinmesi. Dizinin geçtiğimiz hafta yeni bölümü ekranlara gelmemişti. Doğduğun Ev Kaderindir hayranları 31 Mart akşamı yeni bölümün yayınlanıp yayınlanmayacağını merak etmeye başladı.

Peki Doğduğun Ev Kaderindir bugün akşam var mı? 31 Mart Yeni bölüm bu hafta yayınlanacak mı? 

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde, çocukken evlatlık olarak zengin bir aileye verilen Zeynep büyüyünce gerçek annesinin istediği kişiyle zoraki bir evlilik yapmıştı. Zeynep'in evlendiği genç ise mahallede tamircilik yapan Mehdi olmuştu. Mehdi'nin Zeynep'in çalışmasına karşı tutumu yüzünden genç çift birbirlerine aşık olmalarına rağmen ayrılmıştı. Mehdi'nin cezaevine düşmesi, Zeynep'in patronu Barış ile yeni bir ilişkiye yol açması dizinin farklı bir serüvene yol açmasını sağladı.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR BUGÜN AKŞAM VAR MI?

Geçtiğimiz hafta Çarşamba günü Doğduğun Ev Kaderindir dizisini izlemek üzere ekran başıuna geçen izleyiciler dizinin olmadığını görünce şaşkınlığa uğramıştı. Dizinin geçtiğimiz hafta başında yayınlanan yeni bölüm fragmanı ise ani bir şekilde yayından kaldırılmıştı. Herkes dizinin yayından kalktığını düşünerek aramalara başlamıştı.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR BU HAFTA YENİ BÖLÜM YAYINLANACAK MI?

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde yeni bölüm fragmanı herkes tarafından şaşkınlıkla izlendi. Dizide mafyanın elinden kurtulmaya çalışan Mehdi Zeynep'i Barış'a emanet etti. Mehdi'nin öleceği ile ilgili sosyal medyada dedikodular dolaşırken yeni bölümde Kırmızı Oda dizisindeki Sadi'nin de yer aldığı görüldü. Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin bu akşam 31 Mart Çarşamba günü yeni bölümüyle TV8 ekranlarında olması bekleniyor. 

Editör: Wan Haber