Her Çarşamba günü TV8 kanalında ekrana gelen Doğrduğun Ev Kaderindir dizisi hakkında hayranlarını üzecek haber geldi. Dizinin final yapacağı söylentileri Doğduğun Ev Kaderindir hayranlarını üzdü. Peki Doğduğun Ev Kaderindir bitiyor mu? Dizi final mi yapıyor? Final tarihi ne zaman? işte soruların yanıtı.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR BİTİYOR MU?

Gerçek bir hayat hikayesi olan ve Gülseren Buğdaycıoğlu'nun kalemiyle senaryosu ele alıann Doğduğun Ev Kaderindir dizisi hakkında final kararı verildi. Dizi yayınlandığı ilk günden bu yana muhteşem bir izleyici kitlesine kavuşurken son bölümlerdeki gelişmeler finalin geldiğine dair sinyalleri vermişti.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR FİNAL Mİ YAPACAK?

Televizyon kanalları dizilere birer birer final yaptırıyor. Yaz sezonuna geçilmesiyle beraber kanallar yeni yayın programı için hazırlıklara başladı. Bu dizilerden biri de Doğduğun Ev Kaderindir oldu. Mehdi ile Zeynep'in aşk hikayesini konu alan dizide acı olaylar yaşanmıştı. Geçtiğimiz bölümlerde Mehdi Karaca silahla vurularak yaşamını yitirmişti. Dizinin konusu bir anda değişirken izleyiciler de yeni konudan çok memnun değildi. 

FİNAL NE ZAMAN?

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 43. bölüm sonunda ekranlara veda edeceği belirtildi. Dizinin başrol oyuncusu Demet ÖZdemir'in ise Aşk Taktikleri adlı filmde oynayacağı öğrenildi. Filmde Aslı karakterine can verecek Demet Özdemir'in dizinin final yapması ile birlikte tatile çıkacağı öğrenildi.

Editör: Wan Haber