Çarşamba Akşamları TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam eden Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde olaylar gelişmeye devam ediyor. Zeynep, yaşatmış olduklarıyla izleyicileri şaşırtmaya devam ediyor. Barış ile Zeynep isimli oyuncuların bu bölümde başlarına çok büyük bir olay gelecek gibi görünüyor!

Doğduğun Ev Kaderindir 36. Bölüm 2. Fragmanı Da Yayınlandı!

TV8 ekranlarının Fenomen projeleri arasında bulunan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde olaylar gelişmeye devam ederken Diğer taraftan da Zeynep, yaşatmış olduklarıyla izleyicileri şaşırtmaya devam ediyor.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde bu hafta ekranlara gelen 36. Bölümün 2. fragmanında heyecan artık gitgide artarken, bomba gibi gelişmeler meydana gelecek.

Artık bu bölümde silahların çok fazla bulunduğu kesin gibi. Son zamanlarda Zeynep ile barış ikilisinin aileleri ile ilgili duymuş oldukları endişe gerçek mi olacak Herkes merak ederken tehlike altında bulundukları da artık kesinleşti.

Avukatlık görevini mecburen korumak zorunda kalan Zeynep, Bütün her şeyin sorumluluğunu üstüne alacak gibi duruyor. Cezaevinden tahliye edilip çıkardıktan sonra seyirci ona karşı çok kızgın olsa dahi yaşantısında devamlı yanında istiyor.

Barış İle Zeynep'in Başı Belada!

Zeynep, Barış'a olan sevgisini daima çok büyük bir gösterge olarak sunsa da ilerleyen zaman dilimleri içerisinde yaşamış olduğu şeyler sebebiyle istemiş olduğu şekilde bu ilişki gitmeyecek. İki oyuncu da birbirlerine çok yakıştılarsa da güzel bir şimdi performansı ortaya koysa da bundan sonra başlarına ne geleceğini de merak edilmeye başlandı.

Dizinin yapımcı ve Senarist ekibi, ve özellikle de çatışmaları ve gelecekte heyecanı artırmaya yönelik çeşitli hareketler yazacak gibi.

Bu akşam ekranlara gelecek yeni bölümde Sultan ile Ali Rıza karakterlerinin ilişkilerinin mutluluğu ön plana çıkacak. Ek bir şekilde, Ali Rıza'nın evlilik teklifi fragmana damgasını vuruyor! İzleyiciler bu olacaklara karşılık sosyal medya hesaplarında çok tepki gösterdi sitelerde bir şey elde edemeyeceklerinin farkındalar.

Doğduğun Ev Kaderindir 36. yeni bölümü ile bu akşam 20:00'da TV8 de!

Editör: Wan Haber