Eylem Canpolat’ın senaryosunu Kaleme aldığı, Çağrı bayrağın yönettiği TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam eden Doğduğun Ev Kaderindir projesi oldukça sevildi. TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan doğduğun ev Kaderindir son bölüm de neler olduğunu merak ediyorsanız ve yeni bölüm fragmanı ile ilgili merakınız var ise eğer bu mu Tam da aradığınız adrestir diyebiliriz...

Her çarşamba akşamı TV8 ekranlarında yeni bölümleri ile izleyicinin karşısına çıkan doğduğun ev Kaderindir bu akşam saat 20:00 ‘da sizlerle beraber olacak.

 Demet Özdemir'in Zeynep, İbrahim Çelikkol’un ise Mehdi karakterine Can verdikleri ve başrollerinde oynadıkları doğduğun ev Kaderindir projesinin yapımcısı OGM Pictures, doğduğun ev Kaderindir son bölüm yeni bölüm fragmanları ve son bölüm özetleri ile ilgili bütün detayları bu makalede sizleri bekliyor.

Doğduğun Ev Kaderindir 35.bölüm Fragmanı Ekranlara Geldi Mi?

Evet TV8 ekranlarında bu akşam izleyici ile buluşacak olan doğduğun ev Kaderindir dizisinin 35. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

  • Nuh ile Cemile'ye Mehdi açısından değişmek istemediğini dile getirdi.
  • Cemile'nin i, Mehdi’den başka kimseyi görmediğini düşünen görünür olmaya çalışmaktan artık vazgeçti,
  • Barış ile Zeynep'in üzerine açılmış olan Ateş sonrasında Mehdi'nin bu olaydaki masumiyeti artık kanatlanaraktır fakat yaralanmış hazır bulunan Mehdi'nin hastaneye gitmesi, adli bir duruma karıştığı manasına gelecek ve şartlı tahliyesi oldukça riskli girecektir.
  • Bu olayın meydana gelmesi üzerine Zeynep, Sakine, Nermin, Emine, Sultan, Mehdi'nin iyi ve kötü tarafları üzerine bir sorgulama başlatacaklar.
  • Şimdiye kadar meydana gelenler bir kenara bırakılacak fakat bölümün sonunda öyle bir şey ortaya çıkacak ki hemen herkes kendini daha da büyük bir problemin cevabını ararken bulacaktır; insan değişir mi?

Doğduğun ev Kaderindir 35. yeni bölümü ile bu akşam 20:00’da TV8 de!

Editör: Wan Haber