17 Şubat çarşamba yani bu akşam 32. yeni bölümü ile TV8 ekranlarında izleyici ile buluşacak olan doğduğun ev Kaderindir dizisinin 31. bölümünü full izledikten sonra 32. bölüm ile ilgili son gelişmeleri bu makaleden ulaşabilirsiniz.

Doğduğun Ev Kaderindir Son Bölümde Neler Olmuştu?

Zeynep'in Mehdi’nin davasını olduğunun ortaya çıkması ile beraber barış ile Zeynep arasında büyük bir çatışma yaratır. Zeynep ise Barış'ın kendisini takip etmesi ile oldukça sinirlenmiştir ve üzerinde tahakküm kurulduğu gerekçesiyle çok kötü hislere kapılır. Artık yaşamak istemediği bir durumdur. Öfke ile, hesap vermektense ipi koparma noktasına gelmeyi tercih eder ve istifasını baslar. Zeynep, Mehdi’nin davasını aldığını ailesine de açıklar.

Barış, Zeynep'in davayı aldığı ve kardeşi Savaşı'nda ona yardımcı olduğu bilgisi ile adeta sarsılmıştır. Zeynep'e çok kızgın ve kırgındır. Bu krizin akabinde ise Sofia seyahati iptal eder. Fayısı Ali Rıza, bu eskisine benzemeyen hallerinin bir tek yorumu olduğunu dile getirir. Aşk.

Mehdi, artık hapishaneden çıkamayacağını emindir. Ailesine ve özgürlüğüne kavuşmak umudunu tamamen yitirmiştir artık. Tuzak kurarak cezaevinde kalmasına sebep olan kişiden İntikam Almaya karar verecektir. Cengiz'in ise Mehdi için bambaşka bir planı vardır. Zeynep, artık Mehdi’yi hapishaneden çıkarmanın bütün yollarının tıkandığını düşünürken gelen bir telefon ile her şey değişir.

Doğduğun ev Kaderindir bu akşam 20:00’da TV8 de!

Editör: Wan Haber