Bilindiği gibi Doğa Rutkay Güldür Güldür Show programının yanı sıra aynı zamanda Çocuktan Al Haberi adındaki programın sunuculuğunu da yapıyor.

Sokakta bir haber ekibi tarafından görüntülenen Doğa Rutkay uzun müddettir denize Hasret olduğunu ve arkadaşı ile beraber deniz keyfi yaptıklarını dile getirdi.

Doğa Rutkay’ın Spor Yapmasındaki Amacı Nedir?

Günde 5-6 kilometre yürüdüğünü ve bunu da senelerdir devam ettirdiğini dile getirdi. Yapmış olduğu tek sporun yürümek olduğunu dile getiren güzel oyuncu Doğa Rutkay bunu kilo vermek amacıyla yapmadığını belirtti ve şöyle konuştu:

Ruh halim için, kafamı rahatlatmak için, ne yapacağımı düşünmek için, spor yapayım iyi görüneyim zayıf olayımdan ziyade Benimki biraz ruh halim için. Kendimi iyi hissetmek için, kafamı boşaltmak için...”

Gazeteciler tarafından kendisine uzun senelerdir dizi setlerinden Uzakta olduğu hatırlatıldığında Doğa Rutkay tiyatro yaptığını fakat dizi setlerine de çok uzak olduğunu dile getirdi.

 Dizi setlerinde bulunmamak gibi bir kararı olan oyuncu hayranlarını da bu konuda üzecek. Oyuncu, “Dizilere çok uzağım, bebekler iki buçuk senedir var. Onun öncesinde bir şeyler yaptım. Fakat ben tiyatroda kendimi daha iyi hissettiğimi düşünüyorum. Komediyi oldukça seviyorum. Bu sebeple tercihlerim hep Bu doğrultuda oluyor. Bir de televizyon programı yapmayı daha çok seviyorum. Dizi yapmak değil de televizyon programı yapmak” şeklinde konuştu.

Doğa Rutkay Dizi izliyor mu?

Bilindiği gibi Güldür Güldür Show ekibi son zamanlarda Özellikle de televizyon kanallarında yayınlanan diziler ile ilgili Parodi çekimlerini yapıyor.

 Bu nedenle Doğa Rutkay parodilerin çıkması için dizilere bakmak zorunda olduğunu dile getirdi.

Editör: Wan Haber