TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam eden Kırmızı Oda dizisinin kurgusu kadar bu dizide oynayan oyuncular da çokça ön plana çıkıyor. Ünlü oyuncuların konuk bir şekilde katılım sağladıkları Kırmızı Oda dizisinde yeni oyuncular da çok ilgiyle takip ediliyor. Gerçek yaşam kurucularından alınmış olan senaryolardan hareket eden kırmızı oda dizisine gelen yeni konuklar heyecanı da aynı zamanda arttıran bir faktördür.

 Diziye bir ismin daha dahil olacağı açıklandı.

Özellikle de birkaç haftadır Kumru karakteri ile Aslıhan Gürbüz ekranlarda izliyoruz, yine aynı şekilde Boncuk karakterine can veren Burcu Biricik dizinin en çok dikkat çeken başka bir karakteridir.

 Bu iki oyuncunun oynamış oldukları karakterlerin hikayeleri halen devam ediyor. Ne kadar daha çok dizide bulunacaklar bu henüz bilinmiyor. Fakat bu arada Başka isimlerin diziye katılımı da devam ediyor.

Oyuncu Fırat Topkorur Kırmızı Oda’nın Kadrosuna Katılan Son İsim Oldu?

Fırat Topkorur Özellikle de Diriliş Ertuğrul dizisinde Tüccar Hasan karakterine Can vermişti ve bu rol ile dikkatleri çekmişti.

 Daha öncesinde ise Kehribar ve fatih-harbiye gibi dizilerde bulunan oyuncu Daha sonrasında ise Muhteşem Yüzyıl Kösem ve çeşitli dijital platformlarda yayınlanan şahsiyet isimli dizide rol aldı.

Oyuncu Diriliş Ertuğrul dizisinin oyuncu kadrosu ondan ayrıldıktan sonra ise dondurmacılık işi ile uğraştı. İstanbul’un Beşiktaş semtinde dondurma tezgahı akşam oyuncu vermiş olduğu röportaj da oyunculuğu bırakmadığını, her zaman iş alamadığını ve boş kaldığı zamanlarda da dondurma sattığını dile getirmişti. Çok da güzel para kazanıyorum şeklinde açıklama yapan oyuncu, oyunculukta dahi kazanmadığım parayı dondurma satarak kazanıyorum. Şeklinde ilginç açıklamalarda bulunmuştu.

Fırat Topkorur Şimdi de kırmızı oda dizisinde ekranlara gelecek ama bakalım dizide kimi oynayacak.

Editör: Wan Haber