Çukur dizisi kısa bir süre sonra final yapacak. Ekranların sevilen ve beğeni kazanan dizisi hakkında şok iddialar ardı ardına geliyor. Çukur dizisi ekranlara veda ederken büyük bir yankı uyandırmayı istiyor ve çeşitli senaryolar düşünüyorlar. Çukur dizisi çok yakında yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Çukur dizisi kısa zaman sonra ekranlara veda edecek. Yamaç ve kardeşlerinin başından geçenlerin hepsinin hayal olacağını söyleyen iddialar gündeme bomba gibi düşmüştü. Şimdilerde yeni oyuncular ile gündeme gelmeye devam ediyor. Çukur dizisi oyuncuları ve konusu ile de son derece dikkat çekiyor.
Çukur dizisine yeni bir bomba daha  geliyor!
ATV ekranlarının sevilen dizisi çok yakın zamanda ekranlara gelen isimleri duyurdu. İddiaların odak noktasında Sena karakterinin geri dönmesi var. Çukur dizisi çok kısa bir süre içinde bu iddiaları duyurdu. Önceki sezonlarda boğularak ölen ve Yamaç’ı yıkan Sena’nın ölümü, seyircileri de gözyaşlarına boğmuştu. Sena diziden çıkınca Alev Alev adlı bir dizide boy göstermeye başlamıştı. Çukur dizisi Sena’sız devam ederken Yamaç yeni biri ile aşk yaşamaya başladı. Dizinin devam eden bölümlerinde Sena her zaman Yamaç’ın aklındaydı ve hatıralarının hiç yok etmedi. Çukur dizisinin Sena’sına final sahnesi için teklif gittiği ortaya çıktı. Dilan Çiçek Deniz bu teklifi kabul etti. Çukur dizisinin son bölümünde ekranlarda olacak Dilan Çiçek Deniz, seyircileri çok heyecanlandırdı. Çukur dizisi Sena’nın nasıl ortaya çıkacağı hakkında açıklamalar yapmadı ancak iddialar hız kesmeden devam ediyor. Kimi Sena’nın aslında ölmediğini söylerken kimisi ise hayal olarak diziye dahil olacağını söylediler. Çukur dizisi Pazartesi akşamı seyircileri ile buluşmaya hazırlanıyor. 
Çukur dizisinin konusu nedir?
ATV ekranlarının sevilen dizisi Çukur, Çukur isimli bir mahallede geçmektedir. Koçovalı ailesinin başından geçenler ve olaylar anlatılmaktadır. Çukur dizisinde Koçovalı ailesinin başından geçen macera, dram, aksiyon ve komedi dolu hikayeleri anlatılmaktadır. 

Editör: Wan Haber