Bu arada ünlü oyuncu Deniz Çakır’ın yeni bir dizi ile tekrar ekranlarda dönmesi beklentisi hakim olurken bir başka sürpriz daha meydana çıktı. Ünlü oyuncunun aynı zamanda bir de tiyatro oyununda rol alacağı açıklandı. Deniz Çakır, Instagram hesabından yapmış olduğu bir paylaşımla hayranlarına ilk haberi de böylelikle vermiş oldu.

Bu sıralar ünlü oyuncu Deniz Çakır, Kayhan Berkin yönetmen koltuğunda oturduğu ve Erdi'nin senaryosunu yazdığı oyuna hazırlanıyor. Deniz Çakır’ın Tiyatroları kapalı da olsa çalışmaya devam ettiği Oyunun ismi Henüz belli değil Kadıköy Boa sahnede provalar halen devam ediyor.

Deniz Çakır’ın Instagram’dan Paylaştığı Mesajı Şöyle

“Yıllar sonra ilk yayın Aman bitiminde beni arayıp da bir de övünerek altındakilerin böyle iyi yerlerde olması gurur verici bir şey Yahu az Emek vermedim sana Biliyorsun sağ olsun bakın buradaki altımdaki ifadesi önemli. Altımdasın Sen benim, bir sonraki ifadesi bindim olacaktı. Ama olmadı Gecenin bir vakti haber uydurma bahanesiyle odasına davet edince istifamı verdim hiç düşünmedim.”

Bu arada Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanan masumiyet dizisinde Mehmet Aslantuğ Hülya Avşar ile beraber kamera karşısına geçiyor oyuncu Ömür Atay yönetmen koltuğunda oturduğu Sırma yanık senaryosunu yazdığı dizinin yayın tarihi Henüz belli değil fakat ve çekimleri başladı.

Editör: Wan Haber