Demet ve Alişan ile Sabah sabah programında Demet Akalın neden yok? Demet Akalın acaba programdan ayrıldı mı? Gibi soruların cevaplarını arayan vatandaşlar, arama motorlarında meraklılarını dile getirme çalışıyorlar. İşte cevabı haberimizde..

Hafta içi her gün Star TV ekranlarında izleyici ile buluşan Demet ve Alişan ile Sabah sabah programında bugün Demet Akalın’ın olmaması dikkatleri çekti. Demet ve Alişan ile Sabah sabah programında Demet Akalın ayrıldı mı? gibi sorular yanıt ararken cevabını bu satırlarda bulabilirsiniz.

Bugün ekranlara gelen Demet ve Alişan ile Sabah sabah programında Demet Akalın yerine Buse Varol’un yani ünlü Türkücü Alişan’ın eşinin sunuculuk yapması izleyenlerin dikkatini çekti.

Sabah kuşağının sevilen programı Demet ve Alişan ile Sabah sabah sabah programının sunuculuğunu Demet Akalın ve Alişan yapıyor. Bu gün ekranlara gelen bölümde Demet Akalın’ın Ankara’da olması sebebiyle Buse Varol sunuculuk görevini üstlendi. Demet Akalın ertelenmeyecek  ya da önceden verilmiş sözü olduğu için bugün Demet Ve Alişan İle Sabah Sabah programına katılım gerçekleştirmedi.

Demet Ve Alişan İle Sabah Sabah programı sabah kuşağının sevilen programlarındandır.

 Her gün farklı konu ve konukları ile insanları eğlendirmeye devam ediyor.

Editör: Wan Haber