DasDas'ın beğenilen oyunları bu hafta sonu online uygulaması üzerinden sanatseverlerin evlerine konuk olmaya geliyor. Aras Kargo’nun katılımlarıyla dijitalleştirilmiş bir biçim alan “Astro aya tırmanıyor” 23 Ocak tarihinde çocuklara Keyifli Bir Gün vaat ediyor. Yine aynı Günün Akşamı DASDAS uygulamasının artık klasikleşen ve senelerdir Kapalı Gişe oynanan oyunlarından Anadolu Efes tarafından dijital eleştirilen Joseph K. dasdas onları da sahnelenecek.

Sevilen ve beğenilen tiyatro oyunlarını online bir şekilde izleyicilere sunmaya devam eden DASDAS tiyatro severleri de ihmal etmiyor.

 Alper Baytekin tasarlayıp yönettiği ve Bağış Angigün ile Merve Tokgöz’ün oynadıkları, Aras Kargo’nun katkılarıyla dijitalleştirilmiş Astro aya tırmanıyor 23 Ocak Cumartesi günü saat 13:00’da online da olacak.

Hayattaki en büyük dileği bir astronot olup uzaya gitmek olan Bağış’ın dostu Asto ile çekmiş olduğu eğlenceli Serüveni konu alan oyunda bu hikaye ve Macera Dolu yolculuğa çocuk izleyiciler de dahil olacak.

Anadolu Efes tarafından dijitalleştirilmesi Joseph K.’da 23 Ocak Cumartesi akşamı saat 21.15 de online Platformu üzerinden seyirciler ile buluşmaya hazırlanıyor. Serdar Biriş'in süpervizörlüğü üstlenmiş olduğu kadrosunda ise

  • Mert Fırat
  • Didem Balçın Onur
  • Dilber üzgün Aydın’ın oynadığı tombaş imzalı Joseph Frans Kafka’nın 100. Yılı deviren davası tekrar görülüyor

Bu harika serüveni kaçırmamak istiyorsanız 23 Ocak Cumartesi günü DasDas’da olun.

Editör: Wan Haber