Show TV ekranlarında yayınlanan efsanevi dizi Çukur bu akşam yayınlanacak olan bölümü ile ekranlara veda etmeye hazırlanıyor! 2017 yılından beri yayınlanan ve her bölümü ile reyting sıralamalarında zirvede yer almayı başaran Çukur dizisinin izleyicileri dizinin final yapmasına bir hayli üzgün! Sosyal medya platformlarında sıkça konuşulan dizinin final bölümünde yaşanacak olaylar ise çok ama çok şaşırtacak!

Ay Yapım imzalı Çukur dizisinin yönetmen koltuğunda Sinan Öztürk oturuyor. Gökhan Horzum ve Damla Serim tarafından kaleme alınan Çukur dizisinin başrolünde ise Aras Bulut İynemli, Perihan Savaş ve Müfit Kayacan gibi isimler yer alıyor. Özellikle son bölümlere doğru Sarp Akkaya'nın da diziye Şahram karakteriyle giriş yapması diziyi daha da heyecanlı hale getirdi. Final bölümüyle ekranlara gelecek olan Çukur dizisi oldukça farklı bir finale imza atacak.

Her bölümü sevilerek takip edilen Çukur dizisi bu hafta iddialı bir bölüm ile izleyicilerine duygusal anlar yaşatacak. Çukur dizisi final bölümü ile 7 Haziran Pazartesi akşamı 20.00'de Show TV ekranlarında yayınlanacak.

Çukur dizisi oyuncu kadrosu:
Yamaç: Aras Bulut İynemli
Sultan: Perihan Savaş
Cumali Amca: Müfit Kayacan
Vartolu: Erkan Kolçak Köstendil
Aliço: Rıza Kocaoğlu
Cumali: Necip Memili
Efsun: Damla Sönmez
Akın: Burak Dakak
Damla: Hare Sürel
Emmi: Kadir Çermik
Ayşe: İrem Altuğ
Saadet: Boncuk Yılmaz
Medet: Mustafa Kırantepe
Metin: Cem Uslu
Meke: Aytaç Uşun
Murtaza: Ferit Kaya
Nedim: İlkay Akdağlı
Feyyaz: Erdağ Yenel
Cennet: Aylin Engör
Seher: Begüm Akkaya
Yasmin: Gamze Doğanoğlu

Editör: Wan Haber