Her pazartesi akşamları izleyici karşısına çıkan Çukur dizisi dün yayınlanan bölümde izleyiciye duygusal anlar yaşattı. 2 yıl sonra kızını ve Efsun’u gören Yamaç gözyaşlarını tutamadı.

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Necip Memili, Nejat İşler, Damla Sönmez, Rıza Kocaoğlu, Burak Dakak ve Perihan Savaş'ın yer aldığı Çukur, dün akşam 117. yeni bölümüyle izleyici karşısına çıktı.

Benim evim yok

Çukur son bölümde amca Koçovalı'nın artık patronu olduğu eski evine giden Yamaç, hiçbir şeyin eskisi gibi olmadığını gördü. Yamaç eskisine göre çok daha farklı bir sofra ile karşılaştı. Yeni sofradaki tuhaflıklar Yamaç'ın da gözünden kaçmadı.

Yamaç intikam peşine düştü

Salih'in destek verdiği Yamaç, kendisini bu hale getiren kişinin amcası Cumali olduğunu bilmeden harekete geçti. Amca Cumali, hem suç ortağı Kulkan'ın ölmesini sağlamak hem de Yamaç'ın güvenini kazanmak için Yamaç'a Kulkan'ın yerini söyledi.

İlk defa kızını gördü

Yamaç ise yakaladığı Kulkan'dan Efsun'un yerini öğrendi. Efsun'u zorla tutulduğu evde, kızıyla birlikte gören Yamaç, gözyaşlarına boğuldu. Bölümün final sahnesinde ise Yamaç, Efsun'un karşısına çıktı. Uzun bir aradan sonra Yamaç ile karşı karşıya gelen Efsun ise büyük bir şok yaşadı.

Kısa sürede Twitter'da da gündem olan sahneyi izleyenler gözyaşlarına hakim olamadıklarını belirtti. İşte Çukur'daki duygusal sahne için yapılan bazı yorumlar...

Editör: Wan Haber