Uzun süredir ekranların sevilen yüzü olan ve yoğun ilgi gören Çukur dizisi çok yakında final bölümü ile ekranlarda olacak. 4 sezondur ekranlarda boy gösteren dizinin veda edeceği haberleri gündemi salladı. Show TV ekranlarının sevilen dizisi olan Çukur, final yaptıktan sonra sevenlerini teselli etmek amacıyla bir oyun üretmeye karar verdi. Çukur dizisinin yeni oyunu gündemin odak noktasına oturdu. Çukur sevenleri bu haber karşısında adeta şok oldu. Yapımcıların düşündüğü bu proje kısa zaman içinde tüm sevenlerine duyruldu ve Çukur dizisinin oyununun en kısa zamanda telefonlarda olması hedefleniyor. Oyunda belirli bir can ile maceralara atılacak olan karakterler var. Diğer yandan oyuncuların da benzetilmeye çalıştığı dikkat çekti. Yapım ekibi yeni oyunun müjdesini verdi ve çalışmalarına devam ettiğini duyurdu.
Çukur dizisi oyun oluyor!
Funika Games, Erdi Yapım ve Ay Yapım işbirliği yaparak mobil oyunu sevenlerine sundu. Yayınlandığı günden bu yana büyük ilgi çeken ve beğeni toplayan Çukur dizisinin oyun haberleri gündemin odak noktası oldu. Çukur dizisinin konusu ve çevresini alan oyunda, macera dolu sahneler yer alacak. Oyunun geliştiricileri, yeni oyunun ne zaman mobil platformlarda olacağını merak etti. Yapım ekibi ve oyun geliştiriciler, Çukur dizisinin vedası sonrasında izleyenlerin maceraya devam etmesi konusunda açıklamalarda bulundular. 
Çukur dizisinin konusu ne?
ATV ekranlarının sevilen Çukur dizisi tüm hızı ile devam ederken, yeni maceralar hız kesmeden devam ediyor. ATV ekranlarına veda edecek olan Çukur dizisi büyük ilgi gördü. Çukur adlı bir semtte Koçovalı ailesinin başından geçen olaylar anlatılmaktadır. Koçovalı ailesinin oğullarının yaşadıkları, Çukur semtinin dağılması ve ailenin bir arada tutulması gibi birçok konunun bir arada sunulduğu Çukur dizisi oyuncuları ve konusu ile ilgi görmeye devam ediyor. 

Editör: Wan Haber