Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur dizisi bu Pazartesi akşamı yayınlanacak olan bölümü ile ekranlara veda etmeye hazırlanıyor! Tam 4 sezondur ekranlarda olan ve yayınlanan her bölümü ile izleyiciyi heyecanlandıran Çukur dizisi müthiş bir final bölümü ile ekranlardan ayrılacak. Aksiyon ve dramın tavan yaptığı dizi 131. bölümü ile izleyicilerine veda ediyor.

Ay Yapım imzalı Çukur dizisinin yönetmen koltuğunda Sinan Öztürk oturuyor. Gökhan Horzum ve Damla Serim tarafından kaleme alınan Çukur dizisi hem oyuncu kadrosu hem de konusuyla Show TV'nin en iddialı yapımları arasında yer alıyor. Sosyal medya platformlarında da büyük bir hayran kitlesine sahip olan Çukur dizisinin finali büyük bir merakla bekleniyor. Son bölümde Şahran, Yamaç'ın elleri ve ayakları bağlanıp havuza atmıştı. Şahran en acı veren ölümün boğulmak olduğunu dile getirirken Yamaç'ın aklına ise Sena'nın boğularak öldüğü o sahne gelmişti. Tüm izleyicileri duygulandıran Çukur dizisinin finalinde ise neler olacak merakla bekleniyor!

Çukur finalinde Aras Bulut İynemli rol almayacak mı?
Yamaç'ın havuza atıldığı sahneden sonra ise izleyicilerin kafası çok karıştı. Çukur dizisinin finalinde yer alması beklenen Aras Bulut İynemli'nin karakteri Yamaç'ın dizide öldüğüne dair söylentiler ortaya çıktı. Dizinin son yayınlanan final fragmanında ise iki tabut mahalleli tarafından taşınıyor. Tutulan tablolardan birin de ise Yamaç'ın fotoğrafının olması dizide Yamaç'ın öldüğünü ortaya çıkardı. 

Büyük bir heyecanla beklenen Çukur dizisinin final bölümü 7 Haziran Pazartesi akşamı saat 20.00’de Show TV ekranlarında yayınlanacak.

Çukur dizisi oyuncuları:
Yamaç: Aras Bulut İynemli
Sultan: Perihan Savaş
Cumali Amca: Müfit Kayacan
Vartolu: Erkan Kolçak Köstendil
Aliço: Rıza Kocaoğlu
Cumali: Necip Memili
Efsun: Damla Sönmez
Akın: Burak Dakak
Damla: Hare Sürel
Emmi: Kadir Çermik
Ayşe: İrem Altuğ
Saadet: Boncuk Yılmaz
Medet: Mustafa Kırantepe
Metin: Cem Uslu
Meke: Aytaç Uşun
Murtaza: Ferit Kaya
Nedim: İlkay Akdağlı
Feyyaz: Erdağ Yenel
Cennet: Aylin Engör
Seher: Begüm Akkaya
Yasmin: Gamze DoğanoğluMara

 

Editör: Wan Haber