ATV kanalının sevilen dizisi Çukur, final bölümü ile ekranlara geldi. Çukur dizisinin final bölümünde gözyaşları sel oldu. Çukur dizisi oyuncuları ve konusu ile son derece dikkat çekti. Dört sezondur büyük ilgi uyandıran dizi, final yapacağı haberleri ile şok yaşatmıştı. Çukur sevenlerinin final haberine üzülmesinden sonra, yeni sorular ortaya çıktı. Çukur dizisinin final bölümünde neler olacağı büyük bir heyecan yarattı. Final fragmanları herkesi şaşırtmıştı. 
Çukur dizisinin konusu ne?
ATV ekranlarının sevilen dizisi Çukur, Koçovalı ailesinin başından gelenleri konu edinmektedir. Koçovalı ailesinin neler yaşadığı, başarıları, aile yapısı, savaşları anlatılmaktadır. Çukur semtine sahip çıkan Koçovalı ailesinin başından geçen olaylar ile nasıl başa çıkacağını anlatılmaktadır. 
Çukur dizisi final yaptı!
Vartolu, Cumali, Yamaç ve Akın Koçovalı, Amca’ya büyük bir tuzak kurdular. İlk olarak Şahram’ı öldüren kardeşler, Amca’nın peşine düştüler. Çukur dışında gücünün zayıf olduğunu düşündükleri için Amca’nın Çukur dışına çıkmasını beklerler. Amca bu durumu fark edince koşarak kaçmaya çalışır. Koçovalı kardeşlerden kaçan Amca, önceden kazılmış bir mezara düşer. Amca son nefesini verirken bu 4 adama nefretini kusmaya devam eder. Amca felaketini atlatan Koçovalı kardeşler bu duruma sevinir ancak henüz acıları bitmiş sayılmaz. Diğer yandan Ayşe’nin ölümü herkesi üzer. Murtaza Ayşe’yi çatıya çıkarır ve büyük bir üzüntü yaşar. Acı içinde ağlayan Murtaza, kendi canına da kıyar. 
Çukur tekrar eskisi gibi oldu!
Amca’yı yenen kardeşler, büyük bir zafer yaşar ve Çukur’u eski haline döndürmek için her şeyi yaparlar. Yamaç, Çukur’daki tüm tapuları sahiplerine verir. Çukur tekrar eskisi gibi olur. Yamaç ise babasının tezgahında satış yapmaya başlar. Son sahnede sürpriz isimlerin olması herkesi şaşkına çevirdi. Özellikle Sena karakterinin ve gündeme oturan ölüm sahneleri ile çok konuşulan isimlerin son sahnede kendini göstermesi büyük beğeni aldı. Son sahnede adeta gözyaşları sel oldu. Çukur dizisini izleyen kişiler bu sahnede gözyaşlarını tutamadı. 

Editör: Wan Haber