Ekranların sevilen dizisi Çukur 4 sezon sonunda final yapma kararı aldı. Son sezonu ile dikkat çeken dizinin oyuncuları da dikkat çekiyor. Çukur dizisinin başladığı zamandan beri reyting skorları ile gündem oldu. Çukur dizisi yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Çukur birkaç bölüm sonra final yapma kararı aldı. Çukur dizisi finale doğru yeni yüzleri de kadrosuna dahil etmeye hazırlanıyor. Yeni yüzünün haberi kısa süre içinde tüm sosyal medyanın gündemine oturdu. Çukur dizisi final bölümü ile izleyicinin karşısına gelmeye hazırlanıyor. Çukur dizisi yeni oyuncusunu duyurdu. Final bölümünde Sarp Akkaya yer alacak. Sarp Akkaya, dizinin son bölümlerinde Çukur Şahran rolü ile yer alacak. Daha önce birçok dizide rol alan Sarp Akkaya, yeni projesi ile dikkatleri üzerine toplamaya başladı. 
Sarp Akkaya kimdir?
Sarp Akkaya, 1980 yılında İstanbul’da hayata gözlerini açmıştır. Kaya Akkaya ile ikiz olan ünlü oyuncu birçok projede yer almıştır. Gündemleri sallayan ikili eğitimleri sonrasında hemen ekranlara çıkmıştır. Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunu olan Akkaya, kariyerine Bizim Aile dizisi ile başlamıştır. İlk kariyeri sonrasında birçok projede kendini gösteren isim, yeni projeleri ile izleyiciden tam not almaya hazırlanıyor. 
Sarp Akkaya hangi dizilerde rol aldı?
Ekranların sevilen dizisi Çukur’un yeni yüzü olacak Sarp Akkaya daha önce birçok başarılı projede yer almıştır. Yer aldığı birçok proje ile dikkat çeken ünlü isim, boy göstermeye hazırlanıyor. Sarp Akkaya Ezel, Mavi Kelebekler, Suskunlar, Racon, Muhteşem Yüzyıl, Evli ve Öfkeli, Ferhat ile Şirin, Kurşun, Söz ve Paramparça adlı projelerde yer almıştır ve her projesini başarılı bir şekilde tamamlamıştır. 2009 yılından bu yana ekranlarda olan Sarp Akkaya, yeni projelerinde boy göstermeye hazırlanıyor. 

Editör: Wan Haber