Yamaç ve maskeli esrarengiz bir karakterin dövüştüğü sahnelerin yer aldığı fragmanın yayınlanmasının ardından Çukur hayranlarını merak bürüdü.

Yüzü tamamen siyah bir maskeyle kapalı olan ninjanın sadece gözleri görülüyor. Bu gizemli karakterin kim olduğu ve neden Yamaç ile dövüştüğü ise Çukur izleyicileri tarafından büyük merak konusu oldu. Sosyal medya da büyük yankı uyandıran maskeli ninjanın kim olduğu henüz bilinmiyor. Çukur dizisinin bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümünde ortaya çıkacak olan ve kim olduğu merak edilen maskeli ninja, yeni bölümde yüzünü açacak mı? Kim olduğunu gösterecek mi? hep birlikte izleyip göreceğiz.

Çukur dizisine yeni giren ve dün akşamki bölümde görünen maskeli ninja, adeta olay yarattı. Kim olduğu merak edilen esrarengiz karakterin kim olduğunu henüz kimse bilmiyor ancak Çukur hayranlarının bazı tahminleri var.

Sosyal medyada da büyük yankı uyandıran maskeli ninja’nın kim olduğuna dair bazı tahminlerde bulunan Çukur hayranlarının bir kısmı, maskeli ninjanın, daha önce dizide ölen Kemal karakteri olduğunu düşünüyor. Hareketleri fiziksel özellikleri ile Kemal’e çok benzeyen maskeli ninjanın, Kemal olma olasılığı oldukça düşük görünüyor. Çukur dizisinde Kemal karakterine Uğur Yıldıran hayat vermekteydi.

Editör: Wan Haber