Çukur dizisinde en çok beğenilen ve takip edilen karakterlerden biri olan Vartolu Saadetin’i oynayan Erkan Kolçak Köstendil çukur dizisinden ayrıldı mı? Neden hiç sahnesi çekilmiyor? Diziden tamamen çıktı mı? Tekrar geri dönecek mi? Gibi sorular sormaya devam ediliyor.

 Pazartesi Akşamları Show TV ekranlarında izleyici ile buluşan çukur dizisinde Vartolu bilindiği gibi ana karakterlerden biri olarak karşımıza çıkıyor. Bu da izleyicinin beğenerek ve severek izlemiş olduğunu belirli bir hayran kitlesi bulunan Vartolu Saadettin son bölümlerde dizide gözükmeyince bu durum seyircilerin gözünden kaçmadı ve çeşitli sorular artık sorun ne başlandı.

Vartolu Sadettin Çukur’dan Ayrılıyor Mu?

Vartolu Sadettin,  bir koçovalı’nın ölmesini istemeleri sonucunda ölen isim Vartolu oldu. Vartolu Saadetin’i öldürdüler. Vartolu Sadettin Böylelikle çukur dizisinden tamamen ayrılmış oldu.

Mükemmel oyunculuk performansı ile izleyiciyi etkisi altına alan Erkan Kolçak Köstendil de ne yazık ki ölmek suretiyle bu diziden ayrıldı. Yani Vartolu Saadettin’in diziden çıkma sebebini Erdenet ailesi olarak göstermek mümkündür. Bu bağlamda Bir daha Vartolu saadetini çukur dizisinin setlerinde görmek mümkün olmayacak.

Vartolu Sadettin Çukura Geri Dönecek Mi?

Herhangi bir dizi filminde ya da herhangi bir projede senaryo gereği hayatını kaybettikten sonra projeden ayrılan bir ismin tekrar o projede sahnelere çıkması için izleyici kitlesinin bunu yoğun bir şekilde dile getirmesi gerekir. Senaristlerin de izleyicilerin bu isteğini dikkate alarak tekrar o aktör için sanki yurt dışına çıkmış da sonradan geri dönmüş gibi dizide oynatabilirler.

Vartolu Saadettin çukur dizisinde sürekli Ben dokuz canlıyım ifadesini kullanıyordu. Aslında bu durum kendisinin her ne kadar Erdenet Ailesi tarafından öldürüldüğü gerçeğini örtbas etmese de belli bir zaman geçtikten sonra yani birkaç bölüm sonra tekrar Vartolu Saadetti’i çukur dizisinin setlerinde görmek mümkün olabilir.

Editör: Wan Haber