Show Tv'nin sevilen dizisi Çukur bu akşam yeni bölümüyle ekranlara gelecek. Yayınlandığıu ilk günden bu yana dizi tarihine damga vuran Çukur dizisi Tüekiye'de bir çok kişi tarafından takıip ediliyor. Çekimleri İStanbul Balat'ta çekilen Çukur dizisinde bu akşam yine heyecan uyandıran sahneler yer alacak. 

 Celasun ölüyor mu? Öldü mü veya ölecek mi? Kubilay Aka diziden ayrılıyor mu?

CELASUN ÖLÜYOR MU? ÖLECEK Mİ?

Çukur dizisinin yeni bölüm fragmanında amca ve Vartolu arasında gerginlik dolu bir konuşma geçiyor. Yamaç da harekete geçiyor. 

Bu arada Celasun saldırıya uyğruyor. Arabaya binen Celasun maskel bir kişi tarafından arkasından saldırıya uğruyor. Celasun'u iple boğan maskeli kişinin kim olduğu bilinmezken, Celasun Ölecek mi? sorusu izleyicinin aklına geliyor. Dizi kulislerinde aktarıaln bilgiye göre Celasun'un öleceği belirtiliyor. Kuybilay Aka'nın diziye veda eceği konuşuluyor. 

CELASUN KİMDİR? KUBİLAY AKA KAÇ YAŞINDA VE NERELİ?

12 Nisan 1995 yılında İstanbul’da doğan Kubilay Aka, Eskişehir Anadolu Üniversitesi Havaalanı Yönetimi mezunudur.

Muğla’da özel bir havalimanı şirketinde çalışırken tesadüfen keşfedilen ve Vatanım Sensin dizisinin deneme çekimlerine çağırılan Kubilay Aka, dizide Ali Kemal karakterine hayat vererek ilk oyunculuk deneyimini gerçekleştirmiştir.

Show Tv ekranlarında yayınlanan; kadrosunda Dilan Çiçek Deniz, Aras Bulut İynemli, Perihan Savaş, Ercan Kesal, Mustafa Üstündağ, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Nebil Sayın gibi isimlerin yer aldığı Çukur dizisinde Celasun karakterini canlandırmaktadır. Kubilay Aka, 1.83 metre boyunda, 77 kilo ve Koç burcudur.

Editör: Wan Haber