Show TV ekranlarında izleyici ile buluşan, Ay Yapım imzalı, özellikle de genç kesim arasında fenomen bir dizi olmayı başaran Çukur'un dün akşam yayınlanan bölümünde heyecan yine hız kesmeden devam etti.

Aksiyon dolu anların hiç eksik olmadı dün akşamki bölümde Yamaç’ın eve geri dönmesi ile meydana gelen duygusal anlar herkesi oldukça derinden etkilemeyi başardı. Sosyal medya platformlarından da uzun süre bu konu yazıldı, çizildi. Bölümünü finalinde ise genel itibariyle ekranda izleyici ile paylaşılan gelişme Koçovalılar’ı bekleyen felaketin habercisi oldu.

Pazartesi Akşamları bütün izleyicileri ekran başına toplayan çukur dizisinin dün akşam ekrana gelen bölümünde Çağatay, Cumali’ye karşı eline geçen en büyük kozu kullanmak suretiyle ondan Ogeday’ı öldürmesini talep etti. Bunun üzerine Cumali, Ogeday’a saldırı gerçekleştirdi. Talep ettiğini elde eden Çağatay’ın öldürmek amacıyla Hedef seçtiği yeni ismin finalde Selim olduğu ortaya çıktı. Selim Koçovalı’nın tehlikede olduğunu gösteren bu anlar, akıllara ister istemez Koçovalılar Çağatay’ı engelleyebilecek mi? Sorusunu getirdi.

Sosyal Medya #ailenikoru# Dedi

Çukur dizisi dün akşam yayınlanan son bölümü ile abc1 20 artı total’in de 6.94 izlenme oranı ile 10. 38 izlenme payı ve AB kategorisinde 5.33 izlenme oranı ile 11.74 izlenme payı ve totalde 7.65 izlenme oranı ile 16.07 izlenme Payı elde etmeyi başardı.

İzleyiciler, Twitter uygulamasında aileni Koru etiketlerini oluşturarak Türkiye’de 9 saat 15 dakikalık TT listesinde kaldı. Heyecan dolu bölüm çukur etiketi ile de 8 saat 55 dakika boyunca Türkiye gönderiminde bulundu. Yamaç’ın eve dönüşü ile beraber meydana gelen duygusal Anlar bölüme damgasını vurdu. ARAS BULUT İYMENLİ yine oyunculuğunu konuşturarak uzun süre gerek dizi sektöründe gerekse de sosyal medya platformlarında kendisinden konuşulmasını başardı.

Yamaç Koçovalı’nın Dönüşü!

Cengiz Erdenet’e büyük bir kapak koyan Yamaç sonrasında soluğu abilerin yanında aldı. Selim ve Cumali’nin Sefa’ya saldırmak amacıyla hazırda yani Pusu’da bekledikleri anlarda Yamaç’ın gelmesi bir Koçovalı olduğunu herkese gösterir nitelikteydi. Yamaç’ın, oğlu Sefa’yı öldürdüğü haberini alan Namık, Cengiz Erdenet’i ortadan kaldırmayı başardı.

Yamaçtan Tehdit!

Tüm bu meydana gelen gelişmelerden sonra Cengiz Yamaç'a işkence uygulayarak özür beklediğini dile getirdi. Fakat, Yamaç koçovalı, erdenetler e karşı durmakta kararlılık gösterdi. Yamaç’ın Çağatay ve Cengiz’e bir sonraki adımı ise bir külçe altını göndermek olunca tansiyon giderek daha fazla artmaya başladı. Yamaç, erdenetleri asıllarını yok etmekle tehditlerde bulundu.

Çukur’un Yeni Bölümünden İlk Sahne

Çukur dizisinin merakla beklenen 4. sezon 13. bölümünde Selim’in aklına veda edercesine konuştuğu karede nereye gideceği ile ilgili büyük bir merak  konusu oluştu.

Tüm bu gelişmeleri ve çok daha fazlasını merak ediyorsanız, çukur dizisinin yeni bölümünü izlemeyi sakın kaçırmayın.

Editör: Wan Haber