Ay Yapım imzasını taşıyan ve Show TV ekranlarında izleyici ile buluşan özellikle de genç kesim arasında oldukça beğenilen Çukur dizisinin merak içerisinde beklenen yeni bölüm fragmanı geldi. Son zamanlarda dizide art arda çeşitli ayrılıklar yaşandı. Ogeday’ya can veren Baki Devrek ile beraber Nehir karakterini canlandıran Hazal Subaşı’nın ayrılıklarına son bölümde Cengiz olarak ekrana gelen Mustafa Avkıran da eklendi.

Çukur dizisinin 112. Yeni bölümünde yeni ayrılıklar yaşanacak mı? İzleyiciler, bu sorunun cevabını merak içerisinde bekliyor. Yeni bölümden görüntüler de yayınlandı.

Çağatay, İdris’in kahvesine bomba koyarak bu kötü sürpriz ile gerilimi artırdı. Çukur, büyük bir Tehlikenin içine girer. Cumali’nin oturduğu yerde görülen bomba herkese korku dolu dakikalar yaşatırken, diğer taraftan Yamaç’ın bu durumdan nasıl kurtulacağı da merakla bekleniyor.

Koçovalılar, Cengiz Erdenet’in hayatını kaybetmesinden sonra Çağatay ve Kulkan’ı Hedef göstererek öç planlarına devam edecekken Çağatay’ın Çukur’u büyük bir tehlikeye atacağı yeni hamlesi Koçovalıların elini kolunu bağlayacaktır. Vartolu Sadettin’in Afganistan’da yapacağı sürpriz görüşme merak içerisinde beklenirken, Yamaç sevdiği insanların bir kez daha kaybedilmesi tehlikesi ile karşı karşıya kalacak.

Nejat İşler, Aras Bulut Iymenli gibi profesyonel oyuncuların başrollerinde bulunduğu çukur dizisi her hafta yepyeni bir heyecan ile izleyenlerin ağızlarını adeta açık bırakmaya devam ediyor.

Çukur’un merakla beklenen yeni bölümü pazartesi akşamı saat 20:00’da Show TV ekranlarında izleyici ile buluşacak.

Editör: Wan Haber