Pek çok ünlü oyuncunun bulunduğu iddialı yapımlar arasına katılacak olan yeni dizinin oyuncularından bazıları ise halihazırda ekranda bulunan dizilerin oyuncularından karma bir şekilde oluşuyor.

Kadrosuyla da iddialı bir dizinin gelmesi olduğu artık anlaşılan ölüm zamanı isimli dizi ile ilgili detaylar ortaya çıkmaya başladı. Yapımcılığını Süreç Film'in üstlendiği projenin oyuncu kadrosu kesinlik kazandı.

Sosyal medya hesabından verilen bir kulis bilgisine göre şimdilik Kuzey Yıldızı, Arıza ve Çukur dizilerinde oynayan oyunculardan bazıları da ölüm zamanı isimli dizinin kadrosunda yer alacak.

Show TV’nin 3 Fenomen dizisinde oynayan oyuncuları birleştiren ölüm zamanı isimli dizinin senaryosunu Zülküf Yücel yazıyor. Yönetmen koltuğunda ise Yunus Ozan Korkut oturuyor.

Bir Kampta meydana gelen bir cinayet neticesinde gelişim gösteren sıra dışı vakaların konu edineceği dizinin oyuncuları arasında arıza dizisinde oynayan usta İsim Ahmet Mümtaz Taylan’da bulunuyor. Aynı zamanda Kuzey Yıldızı Aşk dizisinde Gökçe karakterine hayat veren genç ve güzel oyuncu Nilsu Berfin Aktaş ile çukur dizisinde son dönemlerin en çok konuşulan başarılı isimlerinden Ece Yaşar da kadroda.

Yakın zaman içerisinde exxen platformunda ölüm zamanı isimli dizi yayın hayatına başlayacak.

Editör: Wan Haber